Nit medieval al Palau Requesens

Espectacles. Un sopar amb visita guiada i espectacle medieval en un edifici del segle XIV.

Viviu una nit medieval al Palau Requesens amb lluites de cavallers, ballarines àrabs i jocs malabars amb foc al pati del palau.

La vetllada s’inicia amb una visita al Palau Requesens (segle XIV) amb unes historiadores que us explicaran la fascinant vida d’Isabel de Requesens, virreina de Nàpols, i tot el que es coneix d’aquest edifici. Per primer cop també accedireu a la torre de guaita i a la terrassa, des d’on es veu tot el barri Gòtic.

El sopar, d’inspiració medieval, se serveix a El Tinellet, acompanyat de música de l’època. Finalment, l’espectacle recrea una nit medieval com la que la mateixa Isabel de Requesens hauria ofert als seus convidats més il·lustres.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Palau Requesens.

L'espectacle recrearà una nit medieval com la que la pròpia Isabel de Requesens (s.XIII) hagués ofert als seus convidats més il·lustres. L´esdeveniment es celebrarà tots els dissabtes fins el desembre de 2021.

La vetllada començarà a les 19:30h amb una copa de cava de benvinguda. A continuació, es realitzarà una visita al Palau en la que els visitants podran conèixer la fascinant vida d´Isabel de Requesens, Virreina de Nàpols. A més, per primera vegada, s´inclourà un recorregut per la torre de guaita i la terrassa, des d´on es pot contemplar tot el barri gòtic.

HORARIS DE L'ACTIVITAT20:00h Benvinguda amb copa de cava20:00h Visita guiada al Palau Requesens20:50h Lluita d'espases al pati principal21:00h Sopar de la Virreina al saló del Tinellet22:45h Espectacle de foc i malabars23:00h Fi de la vetllada

Palau Requesens

Adreça:
C Bisbe Caçador, 3
:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Palau Requesens
Quan
Acte permanent

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any