Taller “Un niu d’històries”

Nens i nenes. Endinseu-vos en el Niu de la Ciència, amb petites històries sobre el bosc!

El Museu de Ciències Naturals us convida a entrar al Niu de la Ciència. Amb la mirada fixada en els més menuts, el centre obre les portes per portar-vos de viatge a través del bosc. L’activitat s’iniciarà amb una petita història relacionada amb l’entorn natural, i després se us proposarà que creeu el vostre propi relat sobre el bosc, gràcies a diferents materials que tindreu a l’abast.

Situat al costat del vestíbul del museu, el Niu de la Ciència està destinat a infants de fins a 6 anys. A partir de diferents iniciatives, l’espai reuneix curiositats i materials relacionats amb la natura que desperten l’esperit científic dels participants. L’objectiu és investigar la resposta a les preguntes que ens plantegem, infants i adults. 

Per a aquesta ocasió, l’edat recomanada és des dels 4 anys. Per a l’activitat es reserven espais per a cada unitat de convivència, i es disposa d’un joc de materials particulars per a cada grup. Les inscripcions són presencials al taulell d'informació, des del moment en què s’obre el museu. L’aforament està limitat a quatre nuclis familiars de màxim quatre membres.

Horaris

Us convidem a entrar al Niu de Ciència. Començarem explicant-vos una petita història relacionada amb el bosc. Tot seguit, us proposarem que vosaltres creeu el vostre relat amb l’ajuda dels diferents materials naturals que tindreu a l’abast.

Cada unitat de convivència disposarà d’un espai delimitat i el seu joc de materials, els quals es desinfectaran després de cada ús.

Edat recomanada: infants de 4 a 6 anys.

Inscripcions presencials al taulell d'informació, el mateix dia de l'activitat, a partir de les 10 h, coincidint amb l'hora d'obertura del Museu.

L’aforament per torn és de 4 nuclis familiars amb un màxim de 4 persones per nucli.

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Adreça:
Plaça de Leonardo da Vinci, 4*5
:
Sant Martí
Barri:
el Besòs i el Maresme
Població:
Barcelona
On
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Quan
Acte permanent

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any