‘Assassinat a l’Orient Express’

Espectacles. Teniu un seient reservat en aquest luxós tren ple de misteris, on Agatha Christie va situar un assassinat cruel.

Ens situem a la dècada dels trenta del segle passat. Hércules Poirot, un belga disciplinat i una mica excèntric que comença a forjar-se la reputació de ser, probablement, el millor detectiu del món, es troba a Istanbul, casualment, amb un vell amic una mica més llicenciós que ell, Monsieur Bouc, que el convida a viatjar amb ell en el famós Orient Express per tornar a Londres. Som a ple hivern.

Allà se’ls unirà un grup molt variat de viatgers, de totes les parts del món: entre d’altres, l’excèntrica nord-americana senyora Hubbard; la princesa Dragomiroff, una dona gran russa exiliada; el disciplinat coronel britànic Arbuthnot, o la comtessa Andreyi, una dona hongaresa carismàtica que despertarà en Poirot alguna cosa més que un simple interès…

En plena nit, una tempesta de neu deté el tren en algun lloc perdut de Iugoslàvia. I l’endemà al matí un dels passatgers és trobat mort, apunyalat salvatgement al seu llit: Samuel Ratchett, un desagradable home de negocis una mica tèrbol.

La neu els impedeix entrar o sortir del tren, així que l’assassí només pot ser un dels vuit passatgers de l’Orient Express. Però quin d’ells ha estat? I per què?

Hércules Poirot es veurà empès a solucionar un dels casos més especials de tota la seva trajectòria, un crim cruel que, sense cap dubte, marcarà un abans i un després en la seva vida.

Us convido a acompanyar-nos, teniu un seient reservat en aquest luxós tren ple de misteris i secrets.

Una adaptació de  Ken Ludwig  basada en la novel·la d’Agatha Christie, amb direcció d’Iván Morales i interpretada per:

Eduard Farelo   Hércules Poirot

David Bagès   Monsieur Bouc

Maria Ribera  Mary Debenham

Javi Vélez  Hector MacQueen

Ruben Ametllé  Michel, encarregat del tren

Isabel Rocatti   Princesa Dragomiroff

Vanessa Segura  Greta Ohlsson

Clàudia Benito  Comtessa Andrenyi

Anna Barrachina  Helen Hubbard

David Vert  Coronel ArbuthnotHoraris

Altres

Se celebra a:
Teatre Condal.
Es venen les entrades a:
Teatre Condal.

De Agatha Christhie

Adaptació de Ken Ludwig basada en la novel·la d’Agatha Christie

Versió: Alicia Serrat i Iván Morales

Direcció: Iván Morales

Eduard Farelo    Hércules Poirot

David Bagès    Monsieur Bouc

Maria Ribera   Mary Debenham

Javi Vélez   Hector MacQueen

Ruben Ametllé   Michel, encarregat del tren

Isabel Rocatti    La princesa Dragomiroff

Vanessa Segura   Greta Ohlsson

Clàudia Benito   Condesa Andrenyi

Anna Barrachina   Helen Hubbard

David Vert   Coronel Arbuthnot

Ens situem a la dècada dels anys 30 del segle passat, Hércules Poirot, un disciplinat i una mica excèntric belga que comença a llaurar-se la reputació de ser, probablement, el millor detectiu del món, es troba a Istanbul, casualment, amb un vell amic una mica més llicenciós que ell, Monsieur Bouc, qui el convida a viatjar amb ell en el famós Orient Express per a tornar a Londres. Estem a ple hivern.

Allà se'ls unirà un grup molt variat de viatgers, pertanyents a tots els confins del món: Entre altres, l'excèntrica nord-americana senyora Hubbard, la princesa Dragomiroff, una dona gran russa exiliada, el disciplinat militar britànic Coronel Arbuthnot, o la mateixa Comtessa Andreyi, una carismàtica dona hongaresa que despertarà en Poirot alguna cosa més que un simple interès...

A plena nit, una tempesta de neu deté el tren en algun lloc perdut de Iugoslàvia. I al matí següent, un dels passatgers és trobat mort, apunyalat salvatgement en el seu llit: Samuel Ratchett, un desagradable home de negocis una mica tèrbols.

La neu els impedeix entrar o sortir del tren, així que l'assassí només pot ser un dels vuit passatgers que viatgen a bord del Orient Express. Però quin d'ells ha estat? I per què?

Hércules Poirot es veurà empès a solucionar un dels casos més especials de tota la seva trajectòria, un crim cruel que sense cap dubte marcarà un abans i un després en la seva vida.

Els convido a acompanyar-nos, tenen un seient reservat en aquest luxós tren ple de misteris i secrets.


Teatre Condal

Adreça:
Av Paral.lel, 91
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Teatre Condal
Quan
Des de 14/09/2021 al 21/11/2021

Web

Web venda d'entrades:
https://www.teatrecondal.cat

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any