‘Cobertura’ al Teatre Romea

Guillermo Peñalvar i Roxana són una parella argentina que pateix una crisi. Ell, director cinematogràfic, veu com la seva carrera s’enfonsa i, a més, té problemes de salut, mentre ella, actriu i icona feminista a les xarxes socials, es troba en un moment àlgid.

Enmig d’aquesta situació, el Guillermo rep un homenatge per commemorar el desè aniversari de la pel·lícula que el va fer famós i on va conèixer la Roxana. Per celebrar l’efemèride es projectarà Quiero nadar en tus ojos, una oportunitat per fer-los recordar allò que els va unir.

Però en aquesta comèdia sobre l’amor i el desamor, l’èxit i el fracàs, res no podia ser tan fàcil.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Romea.
Es venen les entrades a:
Teatre Romea.


El Guillermo Peñalvar, un director de cinema argentí, ha d'enfrontar-se amb el passat al rebre un homenatge per la cèlebre pel·lícula que el va dur a la fama i a conèixer la seva actual parella, l'actriu Roxana.

En l'actualitat, 10 anys més tard del rodatge, la parella pateix una crisi que només fa que agreujar-se amb l'edat i l'auge de les noves tecnologies. La Roxana, per la seva part, és una icona feminista a les xarxes i la seva carrera està en un gran moment, mentre que la trajectòria d'en Guillermo viu un evident declivi i té problemes de salut.

La projecció de la pel·lícula els pot fer recordar allò que els va unir, però una avaria general en el sistema atura l'esdeveniment i fa perillar totes les connexions. Aconseguirà la Roxana recuperar aquesta connexió, o podran viure sense ella?

Clara Segura i Bruno Oro presenten al Teatre Romea Cobertura, una història hilarant i tendre sobre l'amor, el desamor, l'èxit i el fracàs. La parella artística de Vinagre es retroba per a interpretar múltiples personatges en aquesta comèdia.

Teatre Romea

Adreça:
C Hospital, 51
:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Teatre Romea
Quan
Del 17/09/2020 al 25/10/2020.

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any