‘Hamlet’ aterra al cinema Aribau!

Teatre. ‘Hamlet’ aterra al cinema Aribau!

El clàssic de Shakespeare arriba als cinemes Aribau. La història recull la mítica tragèdia de Hamlet i de la cort de Dinamarca. Un relat que uneix les traïcions, sospites i venjances que li planteja el fantasma del seu pare assassinat i que es converteixen en el fil conductor de la història. Una col·laboració de Grup Balañá amb La Perla 29 per celebrar els seixanta anys del cinema Aribau, en què es reviu la tragèdia de Hamlet de manera única i efímera.


Una obra de teatre dins d’una sala de cinema, en concret, la sala 5, que canviarà d’aspecte i es transformarà en un teatre amb grades i un escenari central davant la pantalla de cinema. Començarà l’1 de desembre i hi serà durant nou setmanes. No et perdis la representació d’aquest clàssic en un entorn únic i exclusiu.


Horaris

Altres

Se celebra a:
Aribau Multicines.
Es venen les entrades a:
Aribau Multicines.

De  William Shakespeare

Direcció  Oriol Broggi

Amb: Guillem Balart, Míriam Alamany, Toni Gomila, Carles Martínez, Marc Rius, Elena Tarrats i Sergi Torrecilla


Fer Hamlet al Cinema Aribau. Una de les obres més importants del nostre teatre en una de les sales més emblemàtiques de la nostra ciutat.

Us convidem a l’encreuament entre teatre i cinema, arts agermanades que beuen una de l’altra i que Hamlet ha transitat nombroses vegades. La posada en escena en un cinema, la posada en escena d’un cinema: la sala que Antoni Bonamusa va projectar amb aires de Kubrick.

Reviure la tragèdia del Príncep de Dinamarca, els plans que furga contra el crim familiar que el turmenta, les preguntes que li neixen de la sang que ha estat traïda i la llavor de la sospita que planta el fantasma del seu pare assassinat.

Una obra que engendra un obra dintre seu. Un joc de miralls infinit, calidoscopi de la petitesa humana sempre estesa en el joc de la realitat i de la ficció, on la veritat de la fantasia qüestiona immediatament la hipocresia d’aquest món. Com una fletxa que vola directa al cor fent esclatar les grans històries del cinema que atresorem des de la infantesa, reviurem la tragèdia de Hamlet i de la mítica cort de Dinamarca.

Aribau Multicines

Adreça:
Carrer d'Aribau, 5
:
Eixample
Barri:
l'Antiga Esquerra de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Aribau Multicines
Quan
Des de 02/12/2021 al 30/01/2022

Web

Web venda d'entrades:
https://www.grupbalana.com/

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any