‘Kassandra’ al TNC

Sergio Blanco, reconegut autor teatral uruguaià resident a París, transforma la figura mítica de Cassandra en una jove migrant transsexual que sobreviu oferint el seu cos a desconeguts en un club d’una ciutat europea qualsevol.

Aquesta visió iconoclasta de la tragèdia grega té una presència notòria en l’obra de Blanco, que sovint parteix de mites i d’històries clàssiques conegudes pel públic per fer un retrat colpidor de la nostra societat i tractar temes com l’esclavatge, la guerra, els refugiats, el comerç sexual o la transsexualitat.

En un monòleg trepidant, la Kassandra interpretada per Elisabet Casanovas supera, com pot, les traves d’un idioma que no és el seu per explicar una història que no coincideix ben bé amb la de l’endevina filla del rei de Troia que Agamèmmon es va endur a Europa com a esclava fa milers d’anys.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Nacional de Catalunya.
Produït per:
Teatre Nacional de Catalunya.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.


No parla la nostra llengua, però té nocions d'anglès suficients per fer-se comprendre. Va néixer amb un cos masculí, però va transformar el seu aspecte per ser la noia que és. En acabar la guerra, Agamèmnon se la va endur com a esclava cap a Europa. Ara viu exiliada del seu país. Sobreviu oferint el seu cos a desconeguts. La seva història no és ben bé com la van narrar Èsquil i Eurípides fa milers d'anys.

A partir de la figura mítica de Cassandra, que tenia el do d'endevinar el futur i alhora estava condemnada a no ser mai compresa, Sergio Blanco construeix un joc de màscares fascinant per endinsar-se en el dolorós terreny de les violències silenciades.

Fitxa artística:
Autoria: Sergio Blanco.
Direcció: Sergi Belbel.
Amb Elisabet Casanovas.

Teatre Nacional de Catalunya

Adreça:
Pl Arts, 1
:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
Teatre Nacional de Catalunya
Quan
Del 24/10/2018 al 18/11/2018.

Telèfon

Telèfon venda d'entrades:
933 065 720

Web

Web venda d'entrades:
www.tnc.cat

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any