Teatre "Momo", de Michael Ende

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Nacional de Catalunya.
Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura.

Una oda a fer el badoc i a viure sense presses

Tres personatges que viuen dins un jardí botànic abandonat ens esperen per explicar-nos la història de la Momo, una nena que posseeix la meravellosa qualitat de saber escoltar els altres. La Momo també vol ajudar la gent quan els homes grisos decideixen apoderar-se d’un dels béns més preuats que posseeixen les persones: el seu temps.

Vivim i eduquem els nostres fills amb pressa. Volem que parlin idiomes i que siguin bons en tot, però els eduquem perquè juguin en llibertat o aprenguin a escoltar?

Momo és l’adaptació teatral de la novel·la de Michael Ende. Realitzada en un espai gens convencional que, a banda de ser bonic, obliga els actors a treballar entre el públic, que ja no mira des del tradicional punt de vista frontal.

Per a la dramatúrgia, els actors, l’equip escenogràfic i d’attrezzo van ser aliats extraordinaris. Un procés de dramatúrgia «sobre el terreny» que permetia assajar i provar el text a escena gairebé al mateix temps que s’escrivia. Un salt al buit sense saber si el paracaigudes funcionava.

S’ha simplificat la complexitat argumental de la novel·la però hem salvat les claus: el missatge sobre el «temps robat» i, sobretot, l’esperit poètic i reivindicatiu que ha captivat tantíssims lectors que van fascinar-se amb Momo.

Jesús Arbués

Edad recomanada: A partit dels 8 anys

Fitxa artística

Autoria

Michael Ende

Direcció i dramatúrgia

Jesús Arbués

Idea original

Anna Roca

Amb

Anna Roca, Jordi Gilabert

Teatre Nacional de Catalunya

Adreça:
Plaça de les Arts, 1
:
Eixample
Barri:
el Fort Pienc
Població:
Barcelona
On
Teatre Nacional de Catalunya
Quan
Des de 03/05/2023 al 14/05/2023

Web

Web venda d'entrades:
http://www.tnc.cat

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any