‘Pecats imperdonables’

Comèdia-thriller interactiva, on el públic tria el final votant amb el mòbil.

En aquesta comèdia-thriller, carregada de suspens, els personatges mostraran, a través dels seus pecats, la misèria de l'ésser humà. L’espectacle està basat en un text de Benjamin Cohen, Sin perdón por los pecados, que va ser un gran èxit de taquilla en el seu moment a Panamà.

L’obra presenta la història d’una empresa familiar de la zona del delta de l’Ebre que, a causa dels errors comesos per la segona generació, van en picat cap a la fallida. Després de la mort del fundador de l’empresa, la família decideix reunir-se i, el que se suposava que havia de ser un acte de reconciliació, es converteix en una batalla mortal on tothom defensarà el que creu que li correspon.

Una comèdia interactiva, que emula la nova tendència de pel·lícules interactives aparegudes a la plataforma Netflix ( Black Mirror: Bandersnatch), de què tant s’ha parlat a les xarxes. En aquesta obra teatral els espectadors podran igualment interaccionar en directe per interferir en el desenvolupament de la comèdia i decidir el final de l’obra. A través del mòbil podran votar quin és el final que prefereixen veure aquell dia; hi ha tres possibles finals que donaran peu a tres possibles desenvolupaments dramatúrgics finals de l’obra.

Amb Francesc Ferrer, Susanna Garrachana, Miquel Sitjar, Agnès Busquets, Peter Vives, Jordi Borràs i Eva Barceló.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Aquitània Teatre.
Es venen les entrades a:
Aquitània Teatre.

És una comèdia-thriller, carregada de suspens, on els personatges mostraran, a través dels seus pecats, la misèria de l'ésser humà. L´espectacle està basat en un text de Benjamín Cohen, ¨Sin perdón por los pecados" que va estar un gran èxit de taquilla en el seu moment a Panamà.L’obra presenta la història d’una empresa familiar de la zona de Delta de l´ Ebre que, gràcies als errors comesos per la segona generació, van en picat cap a la fallida. Després de la mort del fundador de l’empresa, la família decideix reunirse i, el que se suposava que anava a ser un acte de reconciliació, es converteix en una batalla mortal on tothom defendrà el que creu que li correspon.

Una comèdia INTERACTIVA; emulant la nova tendència de pel·lícules interactives aparegudes a la plataforma Netflix (Black Mirror: Bandersnatch), que tant ha donat què parlar a les xarxes, en aquesta obra teatral els espectadors podran igualment interaccionar en directe per interferir en el desenvolupament de la comèdia i decidir el final de l’obra. A través delmòbil podran votar sobre quin és el final que prefereixen veure aquell dia; hi ha tres possibles finals que donarà peu a tres possibles desenvolupaments dramatúrgics finals de l’obra.

Amb: Francesc Ferrer, Susanna Garrachana, Miquel Sitjar, Agnès Busquets, Peter Vives, Jordi Borrás i Eva Barceló.

Aquitània Teatre

Adreça:
Av Sarrià, 33
:
Eixample
Barri:
la Nova Esquerra de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Aquitània Teatre
Quan
Des de 12/11/2021 al 23/01/2022

Web

Web venda d'entrades:
http://www.aquitaniateatre.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any