Trobada BCN Ciutat Diversa

Al passeig de Lluís Companys (Arc de Triomf, de les 11.00 a les 19.00 hores) tindrà lloc una nova edició de la Trobada BCN Ciutat Diversa, una festa participativa per celebrar la diversitat de cultures que conviuen a Barcelona.

Enguany la celebració està dedicada a les persones migrades i l’envelliment, i moltes de les activitats tractaran sobre aquest tema.

BCN Ciutat Diversa ofereix un munt d’activitats per a tothom. Hi haurà música, dansa, teatre, exposicions, audiovisuals, converses, tallers i jocs per als més petits, i, per al públic més gran, des d’una desfilada de vestits tradicionals fins a un fotoreclam d’envelliment, un espai de jocs tradicionals o tallers de dansa, de cuina i de cal·ligrafia àrab i xinesa.

Podeu consultar el programa d’activitats aquí.

 

Horaris

Altres

Organitzat per:
Consell Municipal d'Immigració.


La Trobada BCN Ciutat Diversa és una festa participativa i reivindicativa organitzada anualment per part del Consell Municipal d´Immigració amb l´objectiu de contribuir a construir una ciutat plural i cohesionada a partir del reconeixement de la diversitat, de la convivència i de la interacció entre les entitats i la ciutadania, trencant estereotips i promovent la igualtat de drets i d´oportunitats.

Enguany tindrà lloc el diumenge 17 de novembre 2019, al passeig de Lluís Companys (Arc de Triomf) sota la temàtica Persones migrades i envelliment

Es porta a terme des de ja fa anys, amb molta participació d´entitats i ciutadania, ha anat evolucionant i creixent, i ha esdevingut ja una cita de referència en el calendari de la ciutat a la tardor. Vol mostrar la diversitat i la interculturalitat ciutadana, fent visible l´enriquiment que suposa la immigració i les seves entitats. Pretén al mateix temps sensibilitzar i aprofundir en la temàtica específica escollida anualment pel CMIB.

Podeu consultar el programa d'activitats en aquest enllaç.

Arc del Triomf

Adreça:
Pg Lluís Companys, 21
:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Arc del Triomf
Quan
17/11/2019

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any