“Vine a córrer a l’Estadi”

Activitat suspesa a causa de la crisi sanitària de la Covid-19 fins a pròxim avís

Esports. Un esdeveniment gratuït que permet entrenar-se a la pista de l’Estadi Olímpic Lluís Companys cada últim diumenge de mes.

Acte suspès

L’activitat, que té el suport de la Federació Catalana d’Atletisme, s’adreça a tothom, independentment del seu grau de preparació. Començarà a les 10.00 hores amb la benvinguda als participants i un escalfament.

Posteriorment, els monitors indicaran quin és el millor entrenament per a cadascú, segons el nivell i les motivacions. Els carrers de la pista d’atletisme es distribuiran per permetre entrenaments específics, de 100, 400 i 1.000 metres llisos, i per fer-hi també entrenaments lliures, per córrer, fer marxa o caminar.

L’activitat “Vine a córrer a l’Estadi”, que se celebra l’últim diumenge de cada mes, obre la temporada 2018-2019 de l’Anella Olímpica, durant la qual es realitzaran diversos actes periòdics oberts a tota la ciutadania.

Horaris

El diumenge dia 30 de setembre va començar la iniciativa "Vine a córrer a l´Estadi", un esdeveniment gratuït i innovador que permetrà a tothom qui vulgui entrenar-se a la pista de l´Estadi Olímpic Lluís Companys cada últim diumenge de mes.

L´activitat, que compta amb el suport de la Federació Catalana d´Atletisme, afavoreix que hi pugui participar qualsevol persona independentment del seu grau de preparació. Començarà a les 10h amb la benvinguda als participants i un escalfament inicial. Posteriorment, els monitors assessoraran, a qui ho vulgui, el tipus d´entrenament a realitzar, segons el nivell i les motivacions de cadascú. Els carrers de la pista d´atletisme es distribuiran per permetre entrenaments específics, de 100, 400 i 1.000 metres llisos, i també entrenaments lliures, per córrer, fer marxa o caminar.

El "Vine a córrer a l´Estadi", que se celebra l´últim diumenge de cada mes, obre la temporada 2018-2019 de l´Anella Olímpica, durant la qual es realitzaran diverses activitats periòdiques obertes als veïns i les veïnes de la ciutat.

Si vols venir a córrer a l´Estadi, no oblidis que:· L´Estadi és de tots. Siguem respectuosos amb les persones i l´entorn.· Com no tots correm al mateix ritme, si us plau, segueix les normes d´ús que et facilitaran a la pista d´atletisme.

Normes d´ús per a córrer a la pista de l´Estadi Olímpic:· Queda prohibit l´accés a menors 16 anys que no vinguin acompanyats d´un adult responsable.· No està permès trepitjar la gespa.· És imprescindible córrer amb samarreta i calçat esportiu adequat (sense claus).· Prohibit fumar, menjar i/o beure a la pista (només aigua).· L´entrada de qualsevol objecte perillós no està permesa, així com les pilotes.· L´accés amb animals no està permesa, excepte gossos d´assistència.

Adreça:
Passeig Olímpic, 17*19
:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
Quan
Acte permanent

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any