Visita completa (La Pedrera Essencial + La Pedrera Night Experience)

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fundació Catalunya La Pedrera.
Es venen les entrades a:
Fundació Catalunya La Pedrera.

Amb aquesta entrada combinada visitaràs la Casa Milà de dia i de nit. Descobreix la inspiració natural de Gaudí en cada un dels seus màgics racons.

De dia podràs conèixer amb profunditat l’edifici de Gaudí, per lliure i amb l’ajuda d’una audioguia, inclosa en el preu de l’entrada.

Visitaràs el terrat dels guerrers; l’àtic de la balena amb l’exposició Gaudí, situat a les golfes; el pis de veïns, que recrea la vida d’una família burgesa barcelonina del primer terç del segle xx; el pati de les flors (al passeig de Gràcia) i el pati de les papallones (al carrer Provença).

De nit visitaràs alguns dels espais de la Casa Milà en grups reduïts. Tindràs un guia que et farà partícip d’una experiència immersiva amb projeccions que tenen la seva culminació amb un videomapping al terrat dels guerrers de La Pedrera.

Un espectacle visual únic amb múltiples projeccions als badalots, il·luminació especial i una banda sonora que ho acompanyarà tot plegat. I per acabar la vetllada, copa de cava i dolços al pati de les papallones. 

No et perdis aquesta entrada combinada per descobrir com, a La Pedrera, Gaudí va deixar parlar la natura en el seu estat més pur.

*Pots fer la visita de nit el mateix dia o fins a 3 dies abans o després de quan programis la teva visita a La Pedrera Essencial.

Fundació Catalunya La Pedrera

Adreça:
Carrer de Provença, 261*265
:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Fundació Catalunya La Pedrera
Quan
Acte permanent

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any