Cases Singulars: Visita guiada a l’Ateneu Barcelonès

Patrimoni. Les visites en dissabte inclouen un concert de jazz que té lloc al jardí, a les 19 h.

En aquesta visita guiada a l’ Ateneu Barcelonès tindrem l’oportunitat de conèixer la Biblioteca, que és una de les biblioteques civils privades més importants de Catalunya i té una de les col·leccions bibliogràfiques més valuoses del país.

Cada dissabte, de 19 h a 20 h, al Jardí de l’Ateneu, Ivo Sans convida una sèrie de músics, amb els qui forma diferents trios, per a oferir un concert de jazz. Noms veterans com els del clarinetista Fredrik Carlquist, el guitarrista Dani Pérez o l’habitual contrabaix Massa Kamaguchi, conviuen en la programació del jazz de les tardes de dissabte amb nous talents com els de Victor Carrascosa a la trompeta o Jaume Ferrer al saxo tenor. Les visites es fan en català i en castellà. Consulteu més informació al web de Cases Singulars.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Ateneu Barcelonès.

Visita guiada per l' Ateneu Barcelonès, una associació que acompanya des de fa més de cent cinquanta anys la societat i la cultura catalanes amb la voluntat de ser un dels principals centres de debat intel·lectual. Visitarem la seva Biblioteca que és una de les biblioteques civils privades més importants de Catalunya i té una de les col·leccions bibliogràfiques més valuoses del país.

Ateneu Barcelonès

Adreça:
Carrer de la Canuda, 6
:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Ateneu Barcelonès
Quan
Des de 25/07/2023 al 28/12/2024

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any