La Pedrera Virtual Experience

Món Gaudí. Descobriu un espai de La Pedrera fins ara inèdit i gaudiu d’una experiència de realitat mixta única.

La Pedrera Virtual Experience incorpora la tecnologia més innovadora, amb unes ulleres de realitat mixta que permeten combinar la visió de l’entorn real amb elements hologràfics.

Podreu entrar a un nou espai que fins ara no s’havia obert al públic, l'entresol de La Pedrera, i fareu un recorregut màgic en el qual podreu participar i interactuar amb els elements que hi apareixen. 

Us endinsareu en un entorn multisensorial i descobrireu històries, materials visuals exclusius i els secrets més ben guardats de l'icònic edifici de Gaudí. Una proposta innovadora i sorprenent.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fundació Catalunya La Pedrera.
Es venen les entrades a:
Fundació Catalunya La Pedrera.

Vine a descobrir La Pedrera Virtual Experience i gaudiràs d’una experiència interactiva com mai havies vist.

Una proposta que incorpora la tecnologia més innovadora amb unes ulleres que combinen la visió de l'entorn real amb hologrames.

Podràs entrar a un espai inèdit, l’entresol de La Pedrera, que només pots visitar fent aquesta visita. Allà faràs un recorregut màgic en què tu també podràs participar i interactuar amb els elements que hi apareixen. 

T’endinsaràs dins un entorn multi sensorial i descobriràs durant la visita històries, materials visuals exclusius, i els secrets més ben guardats de La Pedrera. Durant aquest viatge, travessaràs diverses èpoques i ambients, i tindràs la sensació de formar part de la història de l'edifici.

Gaudeix d’una narrativa sonora que se suma a la pròpia arquitectura de l’edifici modernista d’Antoni Gaudí. Una proposta sorprenent que no et pots perdre.

Amb la visita La Pedera Completa veuràs tots els espais de l’edifici com el terrat dels guerrers, els patis, l’àtic de la balena o el pis dels veïns incloent la experiència virtual immersiva a l'entresol.

Fundació Catalunya La Pedrera

Adreça:
Carrer de Provença, 261*265
:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Fundació Catalunya La Pedrera
Quan
Acte permanent

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any