La Pedrera Magical Vision

Món Gaudí. Descobriu un espai de La Pedrera fins ara inèdit i gaudiu d’una experiència de realitat mixta única.

La Pedrera Magical Vision incorpora la tecnologia més innovadora, amb unes ulleres de realitat mixta que permeten combinar la visió de l’entorn real amb elements hologràfics.

Podreu entrar a un nou espai que fins ara no s’havia obert al públic, l'entresol de La Pedrera, i fareu un recorregut màgic en el qual podreu participar i interactuar amb els elements que hi apareixen. 

Us endinsareu en un entorn multisensorial i descobrireu històries, materials visuals exclusius i els secrets més ben guardats de l'icònic edifici de Gaudí. Una proposta innovadora i sorprenent.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fundació Catalunya La Pedrera.
Es venen les entrades a:
Fundació Catalunya La Pedrera.

ine a descobrir  La Pedrera Virtual Experience i gaudiràs d’una experiència interactiva com mai havies vist.

Una proposta que incorpora la tecnologia més innovadora amb unes ulleres que  combinen la visió de l'entorn real amb hologrames.

Podràs entrar a un espai inèdit,  l’entresol de  La Pedrera, que només pots visitar fent aquesta visita. Allà faràs un recorregut màgic en què tu també podràs participar i interactuar amb els elements que hi apareixen. 

T’endinsaràs dins un entorn multi sensorial i descobriràs durant la visita històries, materials visuals exclusius, i els secrets més ben guardats de La Pedrera. Durant aquest viatge, travessaràs diverses èpoques i ambients, i tindràs la sensació de formar part de la història de l'edifici.

Gaudeix d’una narrativa sonora que se suma a la pròpia arquitectura de l’edifici modernista d’Antoni Gaudí. Una proposta sorprenent que no et pots perdre.

Edat recomanada: a partir de 10 anys

Fundació Catalunya La Pedrera

Adreça:
Carrer de Provença, 261*265
:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Fundació Catalunya La Pedrera
Quan
Acte permanent

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any