'Una Nit d'Hivern'

Visita nocturna. Viatgeu al passat de la Casa Batlló i dels seus habitants, en una experiència nocturna única, amb noves projeccions i il·luminacions especials.

Una Nit d'Hivern ens proposa una visita íntima a la Casa Batlló. Descobriu els espais més icònics de la Casa a través de les persones que hi van viure, en una escenografia única que us emocionarà.

L'actor i director Mario Gas posa veu a Joan Carles, besnet dels senyors Batlló. Un guia perfecte per submergir-nos a la vida dins de la Casa en primera persona.

L’experiència compta amb una banda sonora original a càrrec del compositor Jordi Longán, amb la col·laboració especial de Sheila Blanco a la cançó principal sobre Fermina, la llegendària criada de Casa Batlló.

Més informació i entrades.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Casa Batlló.

Viatja al passat de la Casa i dels seus habitants, amb la veu de Mario Gas, noves projeccions i il·luminacions especials.

"Una Nit d'Hivern" us proposa una visita íntima a Casa Batlló. Descobreix els espais més icònics de la Casa a través de les persones que hi van viure, en una escenografia única que t'emocionarà.

L'actor i director Mario Gas posa veu a Joan Carles, besnét dels senyors Batlló. Un guia perfecte per submergir-nos a la vida dins de la Casa en primera persona.

Banda sonora original a càrrec del compositor Jordi Longán, amb la col·laboració especial de Sheila Blanco a la cançó principal sobre Fermina, la llegendària criada de Casa Batlló.

A partir del 17 de novembre, coincidint amb la inauguració d'“Una Nit d'Hivern” i durant tot el Nadal, la façana de Casa Batlló s'il·luminarà per a l'ocasió.

Casa Batlló

Adreça:
Pg Gràcia, 43
:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Casa Batlló
Quan
Des de 17/11/2023 al 18/02/2024

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any