Visita comentada al Museu de la Música

Rutes. La visita recorre la col·lecció d’instruments musicals del museu amb l’ajuda d’un guia.

Cada diumenge, a les 11.00 hores, el Museu de la Música ofereix una visita guiada gratuïta, inclosa en el preu de l’entrada al museu.

Els visitants coneixeran tots els secrets del museu, s’endinsaran en una guitarra gegant, vibraran amb el rock i descobriran instruments insòlits de la col·lecció permanent. A la sala d’interactius acabaran la visita experimentant i tocant instruments musicals. A l’agost i fins al 18 de setembre (incloent-hi aquest dia), no hi ha servei de visites comentades els diumenges.

Horaris

Us acompanyarem en un recorregut comentat per l’exposició permanent per conèixer de ben a prop el que els instruments de la col·lecció ens volen dir. Compartirem i desvetllarem la curiositat de les seves formes, les músiques que els han fet sonar, els que encara avui sonen, els noms de qui els ha construït, els ha posseït com a objectes valuosos o els ha tocat de manera virtuosa i, gaudint-los com ho farem nosaltres en descobrir-los. El contingut de les visites podrà incloure el de les exposicions temporals en curs i també variar lleugerament els diumenges que hi hagi concert de La Música del Museu a les 12h per adaptar-se a la proposta musical d’aquell dia.

Visita adreçada a públic general.

Museu de la Música - L'Auditori

Adreça:
Carrer de Lepant, 150
:
Eixample
Barri:
el Fort Pienc
Població:
Barcelona
On
Museu de la Música - L'Auditori
Quan
Acte permanent

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any