Visites comentades 'Menja't el Museu'

Horaris

Altres

Se celebra a:
CosmoCaixa Barcelona.


Els últims dijous de mes es reserven al públic adult. Apunta´t a una experiència lúdica i gastronòmica en què visitaràs d´una manera especial les exposicions i els diversos espais del museu, i acabaràs la vetllada amb un tast degustació. El dijous vinent començarem amb Dinosaures a la sal, on en podràs conèixer el camí evolutiu fins a convertir-se en aus... i en podràs menjar alguna!

25 de juliol
Verne en la seva salsa
Repàs d'algunes obres del millor novel·lista científic mitjançant mòduls del Museu. Descobriràs la seva passió per la ciència i també per la cuina.

30 d´agost
Darwin. Menjar com un naturalista
Veuràs com el destacat naturalista era també un excel·lent gastrònom capaç de menjar-se qualsevol de les espècies que havia descrit. Repassarem les seves teories i menjaràs unes quantes tapes evolutivament suggeridores.

27 de setembre
Ciència de cinema
La ciència ha format part del cinema des dels mateixos orígens d'aquest art. Recorrerem el Museu observant la natura des d'una mirada cinèfila i comprovarem com es representen la ciència i els científics en algunes de les pel·lícules més importants de la història. Acabarem amb uns pintxos ambientats en aquests films.

25 d´octubre
Terror a CosmoCaixa
La por: com funciona aquest mecanisme? Sense ell seríem presa fàcil dels depredadors? A més, ens agrada passar por? Estàs preparat per fer un recorregut terrorífic pel Museu? Acabaràs, com sempre, degustant unes tapes per si la por t'ha obert la gana.

29 de novembre
Elles en la ciència
Podem dir amb certesa que, sense dones, no hi hauria ciència. La seva aportació ha estat imprescindible, i en aquesta visita repassarem com hi han contribuït i veurem com funciona el sexe i el gènere dins de la natura. Per acabar, menjarem unes tapes en honor de les científiques més importants de la història.

20 de desembre
Gastrociència
Tots els animals necessiten alimentar-se per sobreviure. Repassarem les anècdotes més curioses sobre alimentació a la natura i veurem com els humans hem convertit aquesta necessitat en un art. Tot el que es mou, i també el que no, és susceptible de servir d'aliment a una altra espècie. Menjarem els pintxos més gastrocientífics del moment.

CosmoCaixa Barcelona

Adreça:
C Isaac Newton, 26
:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - la Bonanova
Codi postal:
08022
Població:
Barcelona
On
CosmoCaixa Barcelona
Quan
Del 25/07/2018 al 20/12/2018.

Web

Web venda d'entrades:
www.cosmocaixa.com

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any