Visites guiades a la Casa de les Punxes

Visites cancel·lades per tal de contenir la propagació del virus Covid-19. La vigència de les entrades s'estendrà fins al 31/12/2021

Rutes. La Casa Terradas, més coneguda com a ‘Casa de les Punxes’, obre les portes al públic i ofereix una visita articulada al voltant de tres eixos: l’edifici, la figura del seu arquitecte i la llegenda de sant Jordi.

L’edifici de l’avinguda Diagonal, 420, un dels més emblemàtics de Barcelona, és clau per entendre el moviment modernista català. L’any 1905 Bartomeu Terradas va encarregar a Josep Puig i Cadafalch el disseny d’una casa per a cada una de les seves filles.

L’obertura al públic de la Casa de les Punxes permetrà visitar els tres espais més destacats de l’edifici: la planta baixa, la planta noble i el terrat, amb les característiques punxes d’estil medieval.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Casa Terradas - Casa de les Punxes.
Es venen les entrades a:
Casa Terradas - Casa de les Punxes.

Deixa't acompanyar d'un guia per conèixer en primera persona la història de la casa, els seus racons, i els secrets que s'hi amaguen. Gaudeix del terrat i endinsa't a cada punxa on aniràs descobrint la gran figura de Puig i Cadafalch. Al final de la visita, a la planta noble, t'espera la llegenda de Sant Jordi com no l'has viscuda mai.

Adreça:
Av Diagonal, 420
:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
Quan
Acte permanent

Web

Web venda d'entrades:
http://www.casadelespunxes.com

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any