World Press Photo 2022

Fotoperiodisme. La mostra internacional exposa les millors fotografies de l’any en l’àmbit fotoperiodístic.

Photographic Social Vision organitza per divuitena vegada l’exposició més reconeguda en l’àmbit del fotoperiodisme a escala mundial.

La mostra reuneix les fotografies i les produccions multimèdia guanyadores del concurs World Press Photo 2022, incloent-hi totes les guanyadores regionals, de les quals el concurs destaca quatre guanyadores globals.

Es tracta de treballs, majoritàriament inèdits al nostre país, escollits per la seva qualitat visual i que ofereixen diversos punts de vista sobre l’actualitat. Mirades múltiples i panoràmiques que conviden a la reflexió, especialment enriquida a les visites guiades.

El concurs de fotoperiodisme més prestigiós del món aposta, a partir d’aquest any 2022, per un nou model territorial i divideix el món en sis regions per assegurar una major representació i diversitat d’autors i històries.

A més, en aquesta edició s’han eliminat les limitacions temàtiques d’edicions anteriors i s’han creat noves categories centrades en el format: fotografies individuals, reportatges fotogràfics, projectes de llarga durada i format obert.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala d'Exposicions.
Es venen les entrades a:
Venda d'Entrades Ticketea.
Hi col.labora:
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Photographic Social Vision organitza per divuitena vegada l’exposició més reconeguda en l’àmbit del fotoperiodisme a escala mundial. La mostra reuneix les fotografies i les produccions multimèdia guanyadores dels concursos de fotografia i de narrativa digital World Press Photo.

L’exposició mostra treballs, majoritàriament inèdits al nostre país, escollits per la seva qualitat visual i que ofereixen diversos punts de vista sobre l’actualitat. Mirades múltiples i panoràmiques que conviden a la reflexió, especialment enriquida a les visites guiades.

La mostra reuneix les fotografies i les produccions multimèdia guanyadores del concurs World Press Photo 2022, incloent-hi totes les guanyadores regionals, de les quals el concurs destaca quatre guanyadores globals.

El concurs de fotoperiodisme més prestigiós del món aposta, a partir d'aquest any 2022, per un nou model territorial, dividint el món en sis regions per assegurar una major representació i diversitat d'autors i històries.

A més, en aquesta edició, s'han eliminat les limitacions temàtiques d'anteriors edicions i s'han creat noves categories centrades en el format: Fotografies Individuals, Reportatges Fotogràfics, Projectes de Llarga Durada i Format Obert.

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona - Sala d'Exposicions

Adreça:
Carrer de Montalegre, 5
:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona - Sala d'Exposicions
Quan
Des de 04/11/2022 al 11/12/2022

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any