X Festival Intercultural Matsuri

Cultura japonesa. Hi haurà demostracions de balls típics, música tradicional de tambors, arts marcials, gastronomia, tallers familiars i la possibilitat de vestir-se amb ‘iukatas’.

El Festival Matsuri celebra la desena edició al Moll de la Fusta els dies 15 i 16 de juny.

L’esdeveniment vol fomentar l’intercanvi cultural a través de les tradicions folklòriques, com ara el ball, l’espectacle, les cançons tradicionals i els llocs de menjar tan autèntics dels Matsuri japonesos.

Durant el cap de setmana hi haurà demostracions i espectacles d’artistes barcelonins i del Japó com una demostració de Samurai de Katanayaichi, els concerts de Chieko Kojima, Tetsuro Naito, Tomoko Takeda i Ryota Kawano, que interpretaran música tradicional japonesa (tambor japonès taiko, shinobue, dansa japonesa, entre d’altres), i al final de l’esdeveniment hi haurà un Bon Odori participatiu.

Tot plegat a l’aire lliure i amb entrada gratuïta.

Més informació.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Moll de la Fusta.
Organitzat per:
Associació Cultural Japonesa Matsuri.

El Festival Matsuri celebra la desena edició al Moll de la Fusta els propers dies 15 i 16 de juny. Podràs gaudir d’un cap de setmana amb balls tradicionals, música tradicional de tambors, gastronomia, demostracions de Sumi-e, d’arts marcials, tallers familiars, jocs i moltes sorpreses més! Torna també la fira d’antiguitats i les fotografies amb iukata!

Es presentaran demostracions i espectacles d’artistes barcelonins i del Japó com l’espectacle Samurai de Katanaya Ichi, Chieko Kojima, Tetsuro Naito, Tomoko Takeda i Ryota Kawano que interpretaran música tradicional japonesa (tambor japonès taiko, shinobue, dansa japonesa, entre d’altres), i al final de l’esdeveniment hi haurà un Bon Odori participatiu per Barcelona Ondo.Es presentaran demostracions i espectacles d’artistes barcelonins i del Japó com l’espectacle Samurai de Katanaya Ichi, Chieko Kojima, Tetsuro Naito, Tomoko Takeda i Ryota Kawano que interpretaran música tradicional japonesa (tambor japonès taiko, shinobue, dansa japonesa, entre d’altres), i al final de l’esdeveniment hi haurà un Bon Odori participatiu per Barcelona Ondo.

Pots consultar tota la programació: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1038521354510646&set=a.761243565571761

Moll de la Fusta

Adreça:
Moll de Bosch i Alsina, 1
:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Moll de la Fusta
Quan
Des de 15/06/2024 al 16/06/2024

També et pot interessar...

A Barcelona si t’avorreixes...és perquè vols!

Descobreix totes les activitats que la ciutat t’ofereix

Barcelona té molt per descobrir durant tot l’any