'Els tres porquets' (The Three Little Pigs)

Traductor de Google:

The Dreams Teatre company is offering an original version of Els tres porquets at the Jove Teatre Regina.

One night, the little pigs’ mother tells them the story before going to bed. Suddenly they wake up in a clearing in the woods, far from the farm and their mother.

Various unique and well-known characters will appear in the same place: the prince from Cinderella, Little Red Riding Hood, Snow White’s stepmother and an outlandish pair who sell them a house of straw, one of wood and one of bricks.

Everything seems to be going well until the wolf appears, huffing and puffing and blowing the houses of straw and wood down. Fortunately, the little pigs will be able to hide in the brick house. How will they get rid of the terrible wolf?

Schedule

Others

Se celebra a:
Jove Teatre Regina.
Es venen les entrades a:
Jove Teatre Regina.


Edat recomanada: a partir de 3 anys.

Hem apropat el conte al nen actual. Els protagonistes del conte son dos porquets i una porqueta. La diversitat de personatges d'altres contes fa que l'espectacle sigui ple de sorpreses i molt entretingut.

Al cor del bosc vivien tres porquets que eren germans. Ell llop els assetjava constantment amb la intenció de menjar-se'ls. Per escapar-se del llop els tres porquets van decidir fer-se una casa. El més petit se la va fer de palla, per acabar abans i poder anar-se'n a jugar. El mitjà es va construir una casa de fusta. Així que va veure que el seu germà petit ja havia acabat, va començar a córrer, per poder anar a jugar amb ell. El més gran de tots, en canvi, continuava treballant en la construcció de la seva casa de totxanes.

A la fi apareixerà el llop i farà el mateix que la mare porqueta explica en el seu conte. Bufarà ben fort i tirarà a terra les casetes de palla i de fusta i els porquets s'amagaran en la caseta de maons.


Fitxa tècnica:
De Roser Contreras.
Música original de Manu Guix.
Direcció de Julià Farràs.

Jove Teatre Regina

Address:
C Sèneca, 22
:
Gràcia
Area:
La Vila de Gràcia
Post Code:
08006
City:
Barcelona
Where
Jove Teatre Regina
When
From 11/05/2019 to 26/05/2019.

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year