'Kosmopolis 2019' Festa Internacional de la Literatura Amplificada

Traductor de Google:


Del 20 al 24 de març de 2019, la desena edició de Kosmopolis presentarà un programa de cinc dies que reunirà autors consagrats i noves veus per tractar alguns dels principals desafiaments de la cultura i la literatura en la seva concepció més oberta.

Amb el lema «Els relats que mouen el món», el festival girarà entorn dels relats del segle XXI que intenten donar sentit al mon que hem creat. Per debatre sobre aquests relats, ja han confirmat la seva participació Han Kang, Julian Barnes, Mona Eltahawy, Gonçalo Tavares, Susan Orlean, Philip Ball, Laura Bates i Éric Sadin.

Entre altres temes, parlarem sobre la influència de la física quàntica en la nostra concepció de la «realitat», reprendrem el tema dels feminismes per reflexionar sobre l´apoderament femení en tots els àmbits, analitzarem els dilemes ètics que ens plantejarà l´evolució de la intel·ligència artificial i explorarem l´evolució de la narrativa i els seus suports al Laboratori d´històries, que, amb el títol «El món que mou els relats», presentarà una mostra de petit format i un programa d´activitats.

No hi faltaran les seccions habituals com els Diàlegs K, amb escriptors consagrats que conversaran sobre temes clau de la literatura i del nostre temps; el campionat europeu de Poetry Slam, que portarà a la nostra ciutat els millors exponents internacionals del gènere; les Nits Alfa, amb estrenes cinematogràfiques relacionades amb la literatura, i les presentacions i signatures de llibres.

També continuarà la col·laboració amb entitats com Biblioteques de Barcelona, amb activitats per als professionals de les biblioteques, i Literature Across Frontiers (LAF), amb una xerrada sobre els escriptors refugiats a Europa. D´altra banda, els «Relats que mouen Kubrick» proposaran un seguit d´activitats relacionades amb l´exposició «Stanley Kubrick» que el CCCB dedica al cineasta i que tindrà el moment culminant durant els dies del festival.

A partir del gener us anirem informant amb més detall de tots els eixos temàtics i us anirem revelant més participants confirmats. Mentrestant, podeu llegir «Els relats que mouen el món», l´article de presentació del festival Kosmopolis 2019 que ha escrit el seu director, Juan Insua.

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Address:
C Montalegre, 5
:
Ciutat Vella
Area:
El Raval
Post Code:
08001
City:
Barcelona
Where
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
When
From 20/03/2019 to 24/03/2019.

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year