32nd Barcelona International Women's Film Festival

Traductor de Google:

Film. The cartographies take centre stage. Can film make a space, a body or a memory more inhabitable?

The 32nd Barcelona International Women's Film Festival (MIFDB) returns to cinemas and squares with a programme based around cartography.

Through the eyes of the film directors chosen for this edition, we’ll inhabit areas and unique and interconnected spaces, territories and microcosms.

Programme.

La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona (MIFDB) és una proposta cinematogràfica dissident, feminista i apassionada que contribueix a la recuperació, expansió i reorganització de les múltiples històries del cinema realitzat per dones.

La 32a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona (MIFDB) torna a les sales de projecció i a les places amb una programació que té les cartografies com a espina dorsal. A través dels ulls de les cineastes seleccionades en aquesta edició habitarem espais i territoris, microcosmos únics i interconnectats. Les seves mirades fílmiques buscaran il·luminar i reconstruir els angles morts: espais pixelats i inaccessibles com les fronteres i presons, pàgines arrencades dels llibres d’història, desitjos inenarrables que s’escapen a tot relat. Pot el cinema fer més habitable un espai, un cos, un record? Poden les imatges traçar noves cartografies?

Programació Volum I

Filmoteca de Catalunya - Centre d'Arts Santa Mònica - Institut Barri Besòs - Zumzeig Cinecooperativa

City:
Barcelona
Where
Filmoteca de Catalunya - Centre d'Arts Santa Mònica - Institut Barri Besòs - Zumzeig Cinecooperativa
When
From 21/05/2024 to 07/07/2024

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year