Louis Vuitton 37th America’s Cup

Traductor de Google:

Sailing. Barcelona is hosting the world’s most important sailing competition this summer.

The event is being held from  22 August to 27 October 2024 along the Barcelona coast. Members of the public will be able to follow the action for free from the Race Village at the Moll de la Fusta wharf, from various fan zones with giant screens in Port Vell and the Port Olímpic, and also from the beach.

In Barcelona, for the first time in the competition’s 175 years of history, there will be a special category for women, the Puig Women’s America’s Cup.

Further information

Others

Occur on:
Servei d'Accés Unificat.

Barcelona ha estat designada com a seu de la 37a edició de la Copa Amèrica de Vela que se celebrarà el 2024, segons ha anunciat avui a Barcelona Grant Dalton, CEO de Emirates Team New Zealand (ETNZ). L’Emirates Team New Zealand és l'equip guanyador de l'última edició de la Copa Amèrica de Vela, celebrada a Auckland (Nova Zelanda) l’any2021, i té els drets d'organització de la 37a edició d'aquest esdeveniment de referència mundial.

La Copa Amèrica es disputarà a Barcelona del 22 d'agost a 27 d'octubre de 2024. El guanyador serà qui aconsegueixi arribar abans a les set regates. En total s’han de fer un mínim de set i un màxim de 13 regates.

Les bases de cada equip, que es podran instal·lar a Barcelona abans de l’estiu que ve. L’esdeveniment també incorporarà un nou espai, el Museu Marítim, que la Diputació de Barcelona ha posat a disposició dels organitzadors. El Museu Marítim, estratè­gicament situat a prop del World Trade Center (centre neuràlgic de la Copa de l’ Amèrica) i del Moll de la Fusta (on hi haurà el village d’accés lliure i de franc), acollirà amb tota probabilitat el centre interna­cional de premsa i altres actes paral·lels del certamen.

Instal·lacions del Port de Barcelona i zona litoral

Address:
Moll de Barcelona, 1
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona
Where
Instal·lacions del Port de Barcelona i zona litoral
When
From 22/08/2024 to 27/10/2024

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year