Adamo in concert

Traductor de Google:

Salvatore Adamo is one of the classics in the line-up for the Millennium Festival, and this eighteenth edition is no exception. The Italian singer will be reunited with his audience at the Palau de la Música as they once again succumb to the elegance of a seemingly ageless singer.

The song list for the concert includes romantic ballads and songs embodying the youthful spirit of guateques, seasoned with Adamo’s sense of humour and quality as an entertainer.

Schedule

Others

Se celebra a:
Palau de la Música Catalana.
Es venen les entrades a:
Palau de la Música Catalana.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.


Salvatore Adamo presenta la seva cita anual amb el Festival Mil·lenni el pròxim mes de gener. El cantant italià nascut a Comiso és un dels clàssics del cartell, no en va ha participat en les cinc últimes edicions, convertint el Palau de la Música en un temple en el qual de manera invariable rep les mostres d'afecte del seu públic, rendit a les elegants maneres d'un cantant pel qual no sembla que passi el temps.
Unint en el seu repertori belades d'acusat romanticisme amb temes extrovertits, que recorden que l'edat no té perquè diluir l'esperit juvenil de l'era dels guateques, enfila unes actuacions en les quals fa gala d'un sentit de l'humor i d'uns dots d'entertainer' que converteixen els seus espectacles en molt més que una successió de cançons clàssiques.

Palau de la Música Catalana

Address:
C Palau de la Música, 2
:
Ciutat Vella
Area:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Post Code:
08003
City:
Barcelona
Where
Palau de la Música Catalana
When
24/01/2019

Phone number

x:
902 444 300
Telephone:
933632510 persones amb mobilitat reduïda
x:
93 319 75 70 (Atrapalo)

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year