Barcelona Night Tour Bus

Traductor de Google:

Route. A 90-minute guided tour at night to see the city’s most iconic spots from a different perspective.

The moment when the sun goes down in the summer and the heat lets up is the best time to discover the city’s most iconic spots under the light of the stars.

What can you see aboard the Barcelona Night Tour Bus?

  • Casa Batlló
  • La Pedrera
  • Sagrada Família
  • Arc de Triomf
  • Columbus monument
  • Torre Glòries
  • Sant Pau Art Nouveau Site
  • Plaça d'Espanya

The guided tour in is Spanish, English or bilingual Catalan/Spanish.

Further information.

Schedule

El Barcelona Bus Turístic , operat per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) en associació amb Turisme de Barcelona, torna en la seva versió de nits estivals i, per quinzè any, proposa un itinerari nocturn pels llocs més emblemàtics de la ciutat.

El bus, de dos pisos descobert, fa un recorregut per punts de més interès de la capital catalana (la Casa Batlló, la Pedrera, el Recinte Modernista Sant Pau, la Sagrada Família, la torre Glòries, el monument a Colom, Arc del Triomf, entre d’altres) mostrant la perspectiva nocturna, plena de façanes il·luminades i allunyada del bullici de l’activitat laboral i comercial del dia.

De fet, Barcelona és una de les poques ciutats europees que disposen d’un servei de transport turístic nocturn. El Barcelona Night Tour realitzarà una sortida amb visites guiades cada nit (a les 21.30 hores), des de la parada de plaça Catalunya, entre el 3 de juny i el 15 de setembre .

L’atenció és totalment personalitzada i en tres idiomes (català, castellà i anglès) i destaca per ser l’únic bus turístic en què els guies són informadors oficials de Turisme de Barcelona.

Per comprar les entrades es recomana fer-ho amb certa antelació (atenent l’èxit d’altres anys) a la pàgina web de l’ Hola Barcelona , a les oficines de Turisme de Barcelona i a   tickets.visitbarcelona.com .

Sortida i final plaça Catalunya

Address:
Plaça de Catalunya, 1
:
Eixample
Neighborhood:
la Dreta de l'Eixample
City:
Barcelona
Where
Sortida i final plaça Catalunya
When
From 03/06/2024 to 15/09/2024

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year