Barcelona Obertura Spring Festival

Traductor de Google:

The second edition of the Barcelona Obertura Spring Festival is being held in February and March. This is the first festival to be jointly organised by the Liceu, the Palau de la Música Catalana and L’Auditori.

The festival brings together renowned national and international artists, with concerts at all three venues. Numerous free performances are also being organised at different city venues, offering an alternative approach to Barcelona’s music scene. The concerts are part of the Obertura City + programme, involving local musicians selected by artists directors from the three institutions.

See the programme here.

Others

Organitzat per:
Gran Teatre del Liceu.
Organitzat per:
Palau de la Música Catalana.
Se celebra a:
Palau de la Música Catalana.
Se celebra a:
Fundació Conservatori del Liceu.
Se celebra a:
Sant Pau Recinte Modernista.
Organitzat per:
L'Auditori de Barcelona.
Se celebra a:
Gran Teatre del Liceu.
Se celebra a:
L'Auditori de Barcelona.


El Festival de Primavera Obertura de Barcelona difondrà la música clàssica a tota la ciutat. Els mesos de febrer i març celebrarem la segona edició del Barcelona Spring Obertura Festival, el primer festival organitzat per les tres institucions (Liceu, Palau de la Música Catalana i L'Auditori) juntament amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona. El festival comptarà amb noms de renom de l'escena nacional i internacional que protagonitzaran nombrosos concerts a les tres sales. A més d'aquests concerts, s'organitzaran un gran nombre d'actuacions gratuïtes a diferents escenaris de la ciutat, oferint un plantejament alternatiu a l'escena musical de Barcelona. Aquests concerts formen part de l'obertura Ciutat + i comptaran amb músics locals seleccionats pels directors artístics de les tres institucions.

El Festival de Primavera Obertura de Barcelona serà una oportunitat per conèixer com la música clàssica es pot convertir en el motor que impulsa la ciutat per a tots els seus ciutadans i visitants.


Programació completa de concerts

Diferents equipaments de la ciutat

City:
Barcelona
Where
Diferents equipaments de la ciutat
When
From 09/02/2020 to 30/03/2020.

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year