BCN Eurovisió Party 2023

Traductor de Google:

Schedule

Barcelona tindrà el 2023 una nova festa dedicada al festival d’Eurovisió amb més aforament i més nits d’espectacle. La BCN Eurovision Party 2023 es farà el dissabte 25 de març al Sant Jordi Club, un recinte més gran que la Sala Apolo, l’espai que va acollir la primera edició. Els organitzadors han programat també activitats per a les dues nits prèvies i ja tenen confirmada l’assistència de representants històrics del festival.

Aquesta segona edició consolida Barcelona en el circuit de les anomenades “preparties” d’Eurovisió, festes prèvies al festival en què participen els artistes de l’any corresponent i també es conviden alguns de les edicions anteriors. El Sant Jordi Club no només permetrà doblar l’aforament sinó que, segons els organitzadors, les dimensions de l’escenari permetran “un nivell d’espectacle major”.

Aquest és el calendari d’actes i artistes confirmats per a la festa del 2023 a Barcelona:

  • Eurofans Club. Dijous 23 de març del 2023 a la sala Arena Experience. Festa de benvinguda amb DJ eurovisius i de les organitzacions de fans d’Eurovisió (OGAE).
  • Euro Queens Night. Divendres 24 de març del 2023 a la Sala Apolo. Festa que combinarà DJ amb música en viu, amb les actuacions confirmades d’aquests artistes eurovisius: Barei (Espanya 2016), Ronela Hajati (Albània 2022) i Efendi (l’Azerbaidjan 2022). L’espectacle estarà presentat per WRS, el representant de Romania 2022.
  • BCN Eurovision Party. Dissabte 25 de març del 2023 al Sant Jordi Club. A banda d’artistes de l’edició 2023 del festival, hi han confirmat l’assistència noms històrics com Eva Santamaría (Espanya 1993), Suzy (Portugal 2014), Poli Genova (Bulgària 2016) i Destiny (Malta 2021).

Palau Sant Jordi - Sala Barcelona 92 - Sala Sant Jordi Club

Address:
Passeig Olímpic, 5*7
:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Palau Sant Jordi - Sala Barcelona 92 - Sala Sant Jordi Club
When
25/03/2023

Website

Web venda d'entrades:
http://bcneurovision.com

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year