Berto Romero

Traductor de Google:

Covid-19: Les funcions previstes pel 26, 27 i 28 de juny han estat respectivament posposades al 5 de febrer, 6 de febrer i 7 de febrer.

Mucha tonteria is the new monologue by Berto Romero. The title is both a declaration of intent and an exact description of his work on stage over the last twenty years.

New stories, new songs and a few surprises await in this date with Berto at the theatre. Nothing other than a comedian, a guitarist and all the silly stiff needed to laugh and laugh.

Schedule

Others

Se celebra a:
Barts, Barcelona on Stage.
Es venen les entrades a:
Barts, Barcelona on Stage.


Donades les mesures de prevenció contra la COVID-19, les funcions de MUCHA TONTERÍA de BERTO ROMERO previstes pel 26, 27 i 28 de juny han estat respectivament posposades al 5 de febrer a les 20h, 6 de febrer a les 20:30h i 7 de febrer a les 17:30h.

*Les entrades adquirides pel 26 de juny seran automàticament vàlides pel 5 de febrer a les 20h, les adquirides pel 27 de juny seran vàlides pel 6 de febrer a les 20h i les adquirides pel 28 de juny ho seran pel 7 de febrer a les 18h. No necessita realitzar cap gestió, el mateix ticket li servirà i es mantindran les seves localitats.


"Mucha Tontería" és el nou monòleg de Berto Romero. El seu títol és alhora una declaració d'intencions i una precisa descripció del seu treball sobre els escenaris durant els últims 20 anys.

Noves històries, noves cançons i alguna que altra sorpresa en aquesta cita amb Berto al teatre. Res més que un còmic, un guitarrista i tota la tonteria necessària per no parar de riure.

Barts, Barcelona on Stage

Address:
Av Paral.lel, 62
:
Ciutat Vella
Area:
El Raval
Post Code:
08001
City:
Barcelona
Where
Barts, Barcelona on Stage
When
From 22/12/2020 to 20/02/2021.

Website

x:
www.barts.cat

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year