Bryan Adams

Traductor de Google:

Songs such as Heaven, Kids Wanna Rock, Please Forgive Me and Everything I Do (I Do It for You) all form part of a career spanning over four decades of hits and a brand which perfectly defines the Bryan Adams style of rock-and-roll.

The Canadian artist returns to Barcelona with his new ‘Shine a Light Tour’, launching his new album Shine a Light, released in March.

Schedule

Others

Se celebra a:
Palau Sant Jordi.


Amb una carrera que abasta més de quatre dècades d'èxits i una marca exclusiva que defineix a la perfecció el seu estil en el rock'n'roll, la icona canadenc, Bryan Adams, anuncia nova gira per 2019, "Shine A Light Tour". La gira ve acompanyada pel llançament del seu nou àlbum, "Shine A Light", que veia la llum en passat 1 de març.

Transport públic
TMB habilitarà un servei especial d'autobusos de baixada quan finalitzi el concert (a partir de les 22.30 h, aproximadament) entre el recinte i la plaça d'Espanya. Per a aquest servei seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat. Els vehicles portaran l'indicador de línia "Pl. Espanya - Palau Sant Jordi".

Per pujar al Palau Sant Jordi, TMB recomana utilitzar la línia 150 de bus (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc) que, amb motiu de l'espectacle, es reforçarà amb més vehicles entre les 18.30 h i les 21 h.

Dimecres el metro funciona fins a les 12 de la nit.

Palau Sant Jordi

Address:
Pg Olímpic, 5*7
:
Sants-Montjuïc
Area:
El Poble-sec
Post Code:
08038
City:
Barcelona
Where
Palau Sant Jordi
When
11/12/2019

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year