Casals d'Estiu 2020 'Arts & Born: teatre - cinema - dansa'

Traductor de Google:

Schedule


Dirigit a nens i nenes de 7 a 11 anys.

Un cop més, arriba l´estiu i aquest any, més que mai, amb ganes de viure noves aventures, experiències i emocions. Una ciutat increïble va romandre enterrada durant tres-cents anys, esperant a ser descoberta. Voleu conèixer aquesta ciutat amagada sota els vostres peus i la gent que hi vivia? Voleu viure´n la història d´una manera artística i creativa? Us atreviu a endinsar-vos a la Barcelona del 1700 a través del cinema, les arts escèniques, la música i la dansa? Si teniu ganes de ser els i les protagonistes del vostre estiu, us hi esperem!

A partir d´un seguit d´activitats interdisciplinàries explorarem l´art del moviment, de la interpretació i de la mirada per fer un viatge per viure, en primera persona, en una ciutat plena d´històries de picaresca, d´amor, de supervivència, però també de molta gresca!

Us convoquem a participar en un casal que convertirà El Born CCM en un espai de treball col·laboratiu on l´art i l´arqueologia us ajudaran a entendre millor el que us envolta i a potenciar la vostra creativitat.

CASAL DE CINEMA. EL BORN, UNA CIUTAT DE PEL·LÍCULA
T´agradaria fer un casal de pel·lícula? T´atreveixes a endinsar-te a la Barcelona del 1700 a través del cinema? Cada dia, un film històric ens guiarà per les peculiaritats del llenguatge cinematogràfic: aprendrem a buscar els millors plans i seqüències, crearem els nostres efectes especials i donarem forma a les nostres figures d´animació. Tot plegat amb l´objectiu de crear un gran projecte audiovisual ambientat en el jaciment del Born CCM. Prepara´t per agafar la càmera i viure un estiu de cine!

EL BORN A ESCENA
Del 7 al 10 de juliol
Has jugat mai a imaginar com seria la vida, la moda, els espais... com series tu en una altra època? "El Born, a escena!" és un casal d´estiu en què descobrirem la màgia de les arts escèniques alhora que explorem la Barcelona fa trescents anys... tot preparant la nostra pròpia producció teatral al Born CCM! Has enllestit el maquillatge? Tens el vestuari a punt? Recordes les teves frases? Transforma´t, doncs, en el teu personatge, i entra en escena amb nosaltres a la Barcelona del 1700

EL BORN EN DANSA
Del 14 al 17 de juliol
Vols experimentar com, a través del cos i del moviment, podem expressar desitjos, emocions o conflictes que no poden ser explicats amb simples paraules? La ment i el cos són inseparables, i a través del moviment i de la dansa manifestem vivències, sentiments, interessos, afectes o desafectes. Durant una setmana et convidem a conèixer els ritmes del 1700 i tots els ingredients que intervenen en la creació d´una coreografia. Prepara´t per crear els teus propis instruments, per dominar els moviments del teu cos, per confeccionar el vestuari, per cantar i ballar tot evocant les danses de tavernes, de carrer, ode les cases benestants de la ciutat del 1700.

El Born Centre de Cultura i Memòria

Address:
Pl Comercial, 12
:
Ciutat Vella
Area:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Post Code:
08003
City:
Barcelona
Where
El Born Centre de Cultura i Memòria
When
From 30/06/2020 to 17/07/2020.

Phone number

Telephone:
932 566 850

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year