Centre d'Educació Ambiental La Fàbrica del Sol

Traductor de Google:

Som un equipament d'educació ambiental promogut per l'Àrea d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona iestem situats a la Barceloneta, a l´antic edifici modernista de la Catalana de Gas.

Volem estendre la cultura de la sostenibilitat des dels barris de Barcelona a tot arreu.

Ens guiem pels objectius del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 i les línies d´acció del Compromís pel Clima.

QUÈ OFERIM?- Un edifici demostratiu. Visites guiades per conèixer de prop mesures i solucions ambientals, com ara l'aprofitament de l'aigua de pluja, un jardí vertical, una coberta mosaic i diverses instal·lacions d´energies renovables.

- Un servei personalitzat d´informació sobre ecologia urbana i sostenibilitatFem atenció telefònica, per correu electrònic i presencial (prèvia consulta de disponibilitat horària).

- Un programa d´activitats ambientals gratuït i d´inscripció individual. Durant tot l´any tractem els temes ambientals de més actualitat. - El Com Funciona Barcelona? Activitats ambientals per a grups d´adults i famílies (mínim 10 persones). Per redescobrir la ciutat amb la mirada de la sostenibilitat.

- Un butlletí mensual, càpsules de sostenibilitat i fars de solInformacions rigoroses i d´actualitat sobre temes ambientals i les persones que hi treballen.

- Un servei de cessió d'espais- Sala Lluerna, de 30 m2 - Sala Barceloneta, de 90 m2

Si sou una entitat que treballa la sostenibilitat, us cedim aquests espais i us fem difusió de les activitats que hi feu.

- Un servei de préstec de materials

- L´electricitat a règim!, per auditar el consum elèctric a la llar.- Uns veïns ben vius!, per descobrir la biodiversitat urbana.- Treu-ne l´aigua clara!, per auditar el consum d´aigua a la llar.- Cuina i forn solars.- Gots reutilitzables.

Schedule

Address:
Pg Salvat Papasseit, 1
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
la Barceloneta
City:
Barcelona
Address
Pg Salvat Papasseit, 1

Phone number

Tel.:
932564430

More information

Web Google Maps:
https://goo.gl/maps/UPDA6bBV5Sq

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year