Cicle de Música de Cambra: Concert "Celebrating Beethoven" , Trio Barragán, Ionițã, Floristán

Traductor de Google:

Schedule

Others

Se celebra a:
L'Auditori de Barcelona.
Es venen les entrades a:
L'Auditori de Barcelona. Taquilles: de dimarts a divendres de 17 a 21 h, i dissabtes de 10 a 13 h i de 17 a 21 h.


INTÈRPRETS:
Pablo Barragán, clarinet | Andrei Ionițã, violoncel | Juan Pérez Floristán, piano

REPERTORI:
Widmann: Nachtstück | Beethoven: Trio per a piano núm. 4, en Si bemoll major, op. 11 | Brahms: Trio per a clarinet en La menor, op. 114


El Trio Barragán-Ionitã-Floristán es presenta a la Temporada de Cambra de L'Auditori com a representant d'una nova generació de músics plenament consolidada. Format pel clarinetista Pablo Barragán, guanyador del Premi Credit Suisse per a joves solistes 2013, el violoncel·lista Andrei Ionițã, guanyador del Concurs Internacional Txaikovski 2015, i Juan Pérez Floristán, guanyador del Concurs Internacional de Piano Paloma O'Shea 2015, el trio és una formació estable que acaba d'enregistrar un disc amb obres de Johannes Brahms.

En el seu concert a L'Auditori, mostrarà diferents aproximacions a una formació de gran riquesa tímbrica. El Trio en Si bemoll major, op. 11, és una obra primerenca en la qual un Ludwig van Beethoven alliberat de tensions fa dialogar els tres instruments de manera juganera. Johannes Brahms, per la seva banda, ja era un compositor experimentat quan va escriure el Trio en La menor, op. 114, en el qual mostra la seva sensibilitat especial per trobar sempre la millor combinació tímbrica. I des d'una perspectiva sonora del segle XXI, el clarinetista i compositor Jörg Widmann també proposa un treball tímbric molt acurat a Nachtstück, una obra de caràcter sinistre i fins i tot violent.

L'Auditori de Barcelona

Address:
Lepant, 150
:
Eixample
Area:
El Fort Pienc
Post Code:
08013
City:
Barcelona
Where
L'Auditori de Barcelona
When
19/02/2020

Phone number

x:
902 150 025
x:
932 479 307 (dl-dv:10 a 18 h)

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year