Cicle de Música de Cambra: Concert "Josep Cercós" , Josep Cabré i Miquel Villalba

Traductor de Google:

Schedule

Others

Se celebra a:
L'Auditori de Barcelona.
Es venen les entrades a:
L'Auditori de Barcelona. Taquilles: de dimarts a divendres de 17 a 21 h, i dissabtes de 10 a 13 h i de 17 a 21 h.


INTÈRPRETS:
Josep Cabré, baríton | Miquel Villalba, piano

REPERTORI:
J. Cercós: Preludis ambulants (selecció) | Els bells camins (1988-89), cicle de 16 cançons per a baríton i piano sobre textos del poeta Miquel Martí i Pol


La Temporada de Cambra de L'Auditori ret homenatge al compositor, pianista i teòric musical Josep Cercós, de qui commemorem el 30 aniversari de la seva mort. Cercós compta amb un notable corpus compositiu, gran part del qual resta encara inèdit, que abraça gèneres com la música simfònica, la música de cambra, la música escènica i obres per a piano i veu. El seu llenguatge musical mostra la convivència entre la tradició i una concepció molt personal de la modernitat.

El pianista Miquel Villalba, un habitual de la Temporada de Cambra de L'Auditori, i el baríton Josep Cabré i Cercós, fundador del quartet vocal La Colombina, seran els encarregats de donar nova vida a Bells camins, l'obra que s'estrenà a Vic el 1989, poques setmanes després de la mort del compositor. El cicle de cançons sobre poemes de Miquel Martí i Pol és un serè i apassionat cant a l'amor que fa ressonar la seva música de joventut. Aquesta obra anirà precedida pels vuit Preludis ambulants, estrenats el 1954 i escrits a partir de tonades populars que Cercós havia sentit als carrers durant la seva infantesa.

L'Auditori de Barcelona

Address:
C Lepant, 150
:
Eixample
Area:
El Fort Pienc
Post Code:
08013
City:
Barcelona
Where
L'Auditori de Barcelona
When
15/04/2020

Phone number

x:
902 150 025
x:
932 479 307 (dl-dv:10 a 18 h)

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year