Cicle "Divertimento, la música explicada"

Traductor de Google:

Schedule

Others

Occur on:
CaixaForum Barcelona.

Pedro Pardo i Albert Galceran proposen un recorregut per la història de la música que emocionarà en descobrir l’impuls creatiu de genis com Bach, Mozart, Beethoven, Chopin o Wagner, entre d’altres. Una conferència, un concert, una projecció comentada. En definitiva, una experiència divulgativa, rigorosa i divertida, apta per a tots els melòmans, tant els que ho són de tota la vida com els que volen descobrir el fascinant món de la música clàssica.

PROGRAMA

L’imperi de les perruques

Diumenge 3 de març de 2024.

Què és el classicisme vienès de la Primera Escola de Viena? Les formes musicals són fredes? O la perfecció ens emociona? En aquesta sessió, mostrarem les ornamentacions al barroc i parlarem de la “forma sonata”, la perfecció del classicisme.

Liberté, égalité, fraternité

Diumenge 7 d’abril de 2024.

En aquesta sessió, deixarem les sales de ball per posar-nos a jugar amb la música. Prescindirem del minuet i imposarem l’scherzo a les simfonies. Veurem com va ser l’evolució del piano gràcies a Beethoven. I parlarem del do menor i del mode dels romàntics, el menor.

Bel canto

Diumenge 21 d’abril de 2024.

En aquesta sessió, parlarem i escoltarem el bel canto, en contraposició al concert per a piano i orquestra número 3 de Beethoven. Parlarem de Maria Callas, passant per Pau Casals i intèrprets com ara Victòria dels Àngels o Alicia de Larrocha.

Amor. El motor de la creació

Diumenge 5 de maig de 2024.

Embarca’t en un viatge per la història musical a través de tots els tipus d’amors, des de composicions de Brahms fins a les peces de Wagner i el llegat de Robert i Clara Schumann.

CaixaForum Barcelona

Address:
Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6*8
:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
la Font de la Guatlla
City:
Barcelona
Where
CaixaForum Barcelona
When
From 03/03/2024 to 05/05/2024

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year