The best films of 2023

Traductor de Google:

Film. The cycle offers a chance to see 'The Fabelmans', 'Creatura', 'Sobre todo de noche’ and other films.

As ever, and every year for the last twenty years now, the Filmoteca de Catalunya is organising a cycle of the films from the last year that have gained the best critical acclaim among critics and cinema programme curators.

The films will be divided into two sections: those that have premièred in our cinemas and those that have only been shown on platforms or at festivals.

See the programme

Schedule

Others

Occur on:
Filmoteca de Catalunya.
Tickets sold at:
Filmoteca de Catalunya.
Organised by:
Filmoteca de Catalunya.

Com cada any -i ja en portem vint!-, agrupem en un cicle les pel·lícules del darrer any més ben valorades pel nostre cercle de crítics i programadors de cinema. La tria la componen un conjunt de títols que, com en les darreres edicions, hem dividit en dues seccions: els que s’han estrenat a les nostres pantalles comercials i els que únicament s’han pogut veure en plataformes o festivals.

La llista d’enguany la conformen un seguit de films irresistibles que fan gala de la bona salut del nostre cinema així com de l’heterogènia d’aquest art a escala mundial. Noms consagrats com els de Nanni Moretti, Víctor Erice o Steven Spielberg s’uneixen a les aportacions fresques i innovadores de cineastes que ja comencen a sonar amb força com ara Justine Triet o Cyril Schäublin.

El cicle continua al juny amb The Fabelmans, de Steven Spielberg, Creatura, d’Elena Martín, La imatge permanent de Laura Ferrés, Sobre todo de noche, de Víctor Iriarte, Anatomie d’une chute, de Justine Triet, Trenque Lauquen, de Laura Citarella, i la selecció de films inèdits.

Consulteu programació en aquest enllaç

Filmoteca de Catalunya

Address:
Plaça de Salvador Seguí, 1*9
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona
Where
Filmoteca de Catalunya
When
From 11/05/2024 to 21/06/2024

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year