Cicle "Rares, malvades i altres derivades"

Traductor de Google:

Schedule

Rares, malvades i altres derivades: així s’ha anomenat les dones que, al llarg de la història i fins ara, no han encaixat en els límits —sempre constrictius— del que, suposadament, ha de ser una dona. En aquest cicle, que acompanya l’exposició “Venerades i temudes. El poder femení en l’art i les creences”, la veu la tenen elles: les dones que han qüestionat la norma, que han proclamat camins alternatius a la maternitat, al desig, a una manera de viure més enllà del que estava escrit. A través de diàlegs, conferències, visites guiades i recitals de poesia, els donarem les gràcies, perquè són elles les que han fet més ampli i més plural el lloc des d’on reivindicar i qüestionar el que volem ser.

PROGRAMA

Retratar un cos en flames

Dijous 4 d’abril de 2024.

Per què el foc té el poder de curar ferides i recuperar la història robada? Un diàleg a càrrec de Céline Sciamma, cineasta de referència, i la periodista i escriptora Lucía Lijtmaer.

Descrear: negar la família

Dijous 11 d’abril de 2024.

Les escriptores Begoña Gómez Urzaiz i Eider Rodríguez conversaran sobre (des)creació i maternitat. Després del diàleg, la poeta Luna Miguel oferirà un recital poètic acompanyada de Naira Perdu al piano.

Ciberlocutorio: ni venerades ni temudes

Divendres 19 d’abril de 2024.

Arriba el pòdcast del moment de Radio Primavera Sound, conduït per Andrea Gumes i Anna Pacheco. Amb una invitada especial, Marta Vigo, totes dues periodistes exploraran, en directe, les costures que envolten la construcció de les dones com a temudes i venerades alhora, en un episodi del pòdcast gravat en directe.

CaixaForum Barcelona

Address:
Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6*8
:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
la Font de la Guatlla
City:
Barcelona
Where
CaixaForum Barcelona
When
From 04/04/2024 to 19/04/2024

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year