Open-air cinema at the beach

Traductor de Google:

Espai habilitat a l'aire lliure al costat del CEM La Mar Bella

The open-air film cycle at the beach offers free screening of independent films at beaches all around Catalonia on summer evenings. These are full-length films from home and abroad, aimed at adult and family audiences.

As an exceptional measure this year, the cycle in Barcelona has been transferred to an open-air area set up next to the Mar Bella municipal sports centre, with views of the beach and the sea.

Programme:
30 July
Sólo nos queda bailar
Levan Akin (Geòrgia, 2019)
Merab has been dancing with the Georgia National Ballet since he was little. His world changes with the arrival of the charismatic Irakli, who becomes his fiercest rival but at the same time stirs a huge desire in him.

6 August
Els dies que vindran
Carlos Marques-Marcet (Catalonia, 2019)
Vir and Lluís have only been going out together for a year when they discover they’re “expecting”.

13 August
El despertar de las hormigas
Antonella Sudasassi Furniss (Costa Rica/Spain, 2019)
Isabel is a good mother, a good wife, a good daughter-in-law. When her in-laws put pressure on her to have another child, the “male”, various revelations lead her to face up to herself, those around her and her family.

20 August
La famosa invasió dels óssos a sicília
Lorenzo Mattotti (Italy/France, 2019)
Tonio, the son of the Bone King, is captured by a group of hunters in the Sicilian mountains.

Schedule


Cinema Lliure a la Platja és una mostra gratuïta de cinema independent que se celebra a les nits d´estiu a diverses platges del litoral català. S´hi programen llargmetratges d´aquí i de fora adreçats al públic adult i familiar que han passat per alguns festivals de cinema.

A Barcelona, excepcionalment, enguany Cinema Lliure a la Platja tindrà lloc en un espai habilitat a l´aire lliure al costat del CEM La Mar Bella, amb vistes al mar i la platja.

Programació:

- 6 d'agost
"ELS DIES QUE VINDRAN"
Catalunya
2019
Dir.: Carlos Marques-Marcet
94´
Idioma: català
Subtítols: anglès

La Vir i el Lluís fa només un any que surten junts quan descobreixen que estan "embarassats". A través de l´evolució de l´embaràs real de la parella d´actors, la pel·lícula explora la dificultat de compartir amb l´altre l´experiència profundament transformadora d´aquest procés.

Durant nou mesos, la pel·lícula segueix l´aventura d´aquesta jove parella barcelonina, el gir enorme que donarà la seva vida, les seves pors, alegries, les seves expectatives i les realitats que, durant l´embaràs, creixen davant d´ells. Els dies que vindran és el relat minuciós del procés d´aprendre a ser tres quan no s´ha tingut el temps d´aprendre a ser dos.

- 11 d'agost
"SOLO NOS QUEDA BAILAR"
Geòrgia, 2019
Dir.: Levan Akin
113´
Idioma: georgià
Subtítols: castellà
Curtmetratge FILMETS
previ: HYBRIDS

- 13 d'agost
"EL DESPERTAR DE LAS HORMIGAS"
Costa Rica / Espanya
2019
Dir.: Antonella Sudasassi Furniss
94´
Idioma: castellà
Subtítols: anglès

Isabel és bona mare, bona esposa, bona nora. Quan la seva família política la pressiona per tenir un altre fill, "el mascle", una sèrie de revelacions la porten a enfrontar-se amb ella mateixa, el seu entorn i la seva família.

En un poble de Costa Rica, Isabel (30) té cura tot el dia de la casa, les seves filles i el seu marit. Això va aprendre i això ensenya a les seves filles. En les seves estones lliures cus per ajudar a l´economia de la llar. Té un amagatall, l´únic lloc desordenat de la casa, on no ha de servir a ningú més que a la seva imaginació. El costum, la calor, la seva llarga cabellera, els insectes que envaeixen fins als espais més íntims i la pressió de la seva família comencen a torçar la seva imaginació. Sempre ha fet allò que els altres esperen d´ella i ara ha de decidir si enfrontar-se o no a la seva família.

- 20 d'agost
"LA FAMOSA INVASIÓ DELS ÓSSOS A SICÍLIA"
Itàlia / França
2019
Dir.: Lorenzo Mattotti
82´
Idioma: francès
Subtítols: castellà

Tonio, el fill del Rei Ós, és capturat per un grup de caçadors a les muntanyes sicilianes. Davant de l´arribada del dur hivern que amenaça el seu poble amb la inanició, el Rei decideix envair el regne dels homes. Malgrat que aconsegueixen trobar en Tonio, aviat descobreixen que els óssos no estan destinats a viure en la terra dels homes.

La història de com els óssos acaben envaint Sicília per recuperar el fill perdut del Rei Ós és en realitat una paràbola sobre la colonització, l´apropiació cultural i la utilització despòtica del poder. Les múltiples capes de significat i l´exquisidesa plàstica configuren una obra que parteix de quelcom aparentment infantil per aconseguir la universalitat.

Complex Esportiu Municipal La Mar Bella

Address:
Av Litoral, 86*96
:
Sant Martí
Area:
Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou
Post Code:
08005
City:
Barcelona
Where
Complex Esportiu Municipal La Mar Bella
When
From 06/08/2020 to 20/08/2020.

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year