Circuit Festival

Traductor de Google:
LGBTI. Barcelona becomes the world LGBTI leisure capital for ten days.

The Circuit Festival is back in Barcelona. After a two-year break owing to the pandemic, the festival geared towards the LGBTI collective is set to fill the city with music and leisure again from 6 to 14 August.

The festival is being held at several venues and other spots in the city, such as the Razzmatazz and the Sala Input in Barcelona, Fira Gran Via 2 in L’Hospitalet de Llobregat, Go! Beach Club in Sant Adrià de Besòs, and Illa Fantasia, in Vilassar de Mar, which will be hosting the main event on 14 August: Water Park Day.

The festival soundtrack comes from some of the most iconic producers and DJs on the gay music scene, such as Flavio Zarza, GSP, Nacho Chapado, Lydia Sanz, Pagano, Phil Romano and Tom Stephan.

You can find the Circuit Festival programme here.

Schedule

El 2008, Matinée Group va crear un concepte que va canviar l´escena per sempre. Per primera vegada, les millors festes, promotores i artistes internacionals es van donar cita a Barcelona per a celebrar una setmana de clubbing, oci i vacances que va convertir la ciutat en el que és avui: la capital gai internacional de l´estiu. Havia nascut el Circuit Festival.

Torna el Circuit Festival a Barcelona. Després de dos anys d'aturada per la pandèmia, del 6 al 14 d’agost el festival orientat al públic del col·lectiu LGTBI tornarà a omplir de música i oci la ciutat.

El Festival se celebrarà en diverses sales i indrets, com la Sala Razzmatazz i la Sala Input, a Barcelona, la Fira Gran Via 2 , a L’Hospitalet de Llobregat, el Go! Beach Club a Sant Adrià de Besòs, i l’Illa Fantasia, a Vilassar de Mar, que acollirà l’esdeveniment central, el Water Park Day.

La banda sonora del festival comptarà amb els productors i DJs més icònics del panorama musical gai, com Flavio Zarza, GSP, Nacho Chapado, Lydia Sanz, Pagano, Phil Romano o Tom Stephan.

Podeu consultar el programa del Festival aquí.

 

Razzmatazz

Address:
C Almogàvers, 122
:
Sant Martí
Neighborhood:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
City:
Barcelona
Where
Razzmatazz
When
From 07/08/2022 to 14/08/2022

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year