Circuit Festival

Traductor de Google:

The Circuit Festival has been bringing together top international promotors and artists in Barcelona since 2008, turning the city into the gay capital for a week in summer.

The festival is a chance to hear the best DJs on the international scene and celebrate diversity. The festival consists of sixteen parties over eleven days, with over forty DJs and thousands of people from around the world.

See the programme here.

 

 

Schedule

Others

Se celebra a:
Razzmatazz.
Se celebra a:
Illa Fantasia Parc Aquàtic.


El 2008, Matinée Group va crear un concepte que va canviar l´escena per sempre. Per primera vegada, les millors festes, promotores i artistes internacionals es van donar cita a Barcelona per a celebrar una setmana de clubbing, oci i vacances que va convertir la ciutat en el que és avui: la capital gai internacional de l´estiu. Havia nascut el Circuit Festival.

Circuit Festival és descobrir la millor música del planeta, retrobar-se amb amics de tot el món i conèixer gent nova, celebrar la diversitat, conèixer una ciutat que compta amb una inesgotable oferta lúdica i cultural, recórrer precioses platges i indrets increïbles... Però, sobre tot, el Circuit Festival és el lloc on volem que els teus somnis es facin realitat.

T´esperen 11 dies plens del que més t´agrada: 16 festes, més de 40 DJs i milers de persones d´arreu del món.

La festa més icònica tornarà a ser el "Water Park Day", un gran esdeveniment diürn en el qual milers de persones celebren la diversitat afectiva i cultural ballant sota el sol amb una piscina d'onades com a escenari central. Serà el dimarts 13 d'agost a Illa Fantasia (Vilassar de Dalt, Barcelona).

Diferents indrets de la ciutat i rodalies

Address:
C Nou de la Rambla, 113
:
Sants-Montjuïc
Area:
El Poble-sec
Post Code:
08004
City:
Barcelona
Where
Diferents indrets de la ciutat i rodalies
When
From 08/08/2019 to 18/08/2019.

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year