Concert "Bad Gyal"

Traductor de Google:

Schedule

Others

Occur on:
Palau Sant Jordi.

Hit & miss? No:  hit & hit. La trajectòria de  Bad Gyal no coneix passos en fals. Només èxits: de  Pai a  Fiebre. De  Zorra a  Flow 2000. De ser pionera en adaptar el lèxic urbà al català a viatjar (físicament i musicalment) a Jamaica i Llatinoamèrica per aprofundir en el dembow, el dancehall i tots els gèneres que a Alba Farelo li agrada embolicar i fumar-se amb un estil que es reconeix ja internacionalment. De veure com tota una FACT Magazine coronava  Jacaranda com a millor cançó de 2017 a compartir segell amb Kendrick Lamar i Billie Eilish.

Però, què li espera a Bad Gyal després de convertir-se en icona generacional i de portar el seu soundsystem a un costat i un altre de l'Atlàntic? De moment, Alba ens revela dues de les pantalles que es passarà el 2023: les dels seus concerts de major aforament fins avui,  l'11 de febrer a Barcelona (Palau Sant Jordi) i el 17 de febrer a Madrid (WiZink Center).

Dos xous totalment autoproduïts que donaran continuïtat a l'espectacle que l'artista portarà en la segona meitat d'enguany a diferents escenaris i festivals (inclòs un ple en totes les cites de Primavera Sound, tant a Barcelona - Sant Adrià i Porto com a Los Angeles, Buenos Aires, Santiago de Xile i São Paulo) però que també presentaran diverses novetats, confirmant que Bad Gyal es troba en un moment clau i que el seu joc ja només es regeix per les regles que ella ha escrit.

Palau Sant Jordi

Address:
Pg Olímpic, 5*7
:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Palau Sant Jordi
When
11/02/2023

Website

Web venda d'entrades:
https://dice.fm/

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year