Concert "Bunbury"

Traductor de Google:

Schedule

Others

Occur on:
Poble Espanyol de Barcelona.

El proper  15 de setembre de 2022 el cantant, compositor i músic  Enrique Bunbury donarà un  concert a Barcelona per presentar-vos el seu nou treball "POSIBLE", a més de cantar els seus grans èxits de sempre.

Amb més de 30 anys com un dels referents del panorama pop-rock espanyol, llargues gires internacionals a l'esquena, una llista de hits continus i un seguici de fans impressionant,  Bunbury ve a al  Poble Espanyol a defensar sobre l'escenari un nou disc que , segons les seves pròpies paraules, “(…) es muy importante para mí. Tremendamente personal (…) Me gustaría que lo escucharais con los oídos bien abiertos para conocer y comprender y dejaros guiar por la emoción y la capacidad de sorpresa. En este álbum nada es lo que parece a primera escucha y sus canciones están abiertas de par en par para lo inesperado. Deseo que lo disfrutéis porque os entrego algo muy valioso para mí".

Així que ja sabeu, si voleu viure un concert inoblidable, deixar-vos portar per les noves i emotives cançons del seu últim disc i cantar amb ell els seus èxits de sempre, doneu-vos pressa i no us quedeu sense entrades ... que ja estan a la venda!

Poble Espanyol de Barcelona

Address:
Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13
:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Poble Espanyol de Barcelona
When
15/09/2022

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year