Concert "Duki"

Traductor de Google:

Entrades exhaurides pel concert de divendres 3 de març. Entrades ja a la venda pel concert de dissabte 4 de març.

Schedule

Others

Occur on:
Palau Sant Jordi.

Duki, el líder del moviment urbà i una de les figures argentines amb més transcendència a nivell internacional, tornarà a Espanya a principis del 2023 per presentar el seu nou treball Temporada de Reggaetón 2, amb dos shows únics a Madrid i Barcelona dins de la seva Gira Desde el fin del mundo .

L'artista argentí, precursor mundial del trap, continua marcant fites allà on trepitja. Amb només 25 anys acaba de batre un rècord històric anunciant 4 sold outs a l'Estadi de Vélez Sarsfield (Argentina) en només unes hores. És el primer músic de l'escena urbana a actuar en aquest recinte i, alhora, el que més estadis Vélez consecutius ha realitzat. Tota una fita a la història de la música argentina.

Després de conquerir Amèrica amb els seus increïbles èxits i xifres desorbitades, Duki oferirà a Espanya l'any que ve dos dels concerts més importants de la seva carrera: el 24 de febrer al Wizink Center de Madrid i el 3 de març al Palau Sant Jordi de Barcelona, ​​dos espais mítics, on actuarà davant de milers de persones amb el seu show més especial.

A més, durant tot aquest 2022 el públic podrà gaudir de l'enorme talent de Duki sobre els escenaris dels festivals més importants d'Espanya.

Duki compta a les seves xarxes socials amb xifres explosives: més de 17 milions d'oients mensuals a Spotify, més de 9 milions de seguidors a Instagram, més de 2 milions a Twitter, més de 5 milions a YouTube i més de 2 milions a Tik Tok, i els seus temes arriben a més 1.3 bilions de visualitzacions.

Palau Sant Jordi

Address:
Pg Olímpic, 5*7
:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Palau Sant Jordi
When
From 03/03/2023 to 04/03/2023

Website

Web venda d'entrades:
https://www.ticketmaster.es/

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year