Concert "Gloria Groove"

Traductor de Google:

Schedule

Others

Occur on:
Sala Apolo.

Gloria Groove és cantant, compositora, drag queen i actriu de doblatge brasilera. La seva carrera va començar sent ella petita, quan actuava en telenovel·les i treballava en doblatge i en teatre musical, fins que, anys més tard, va començar el seu camí com a drag queen el 2015. El 2018, va llançar el primer èxit de la seva carrera, Bumbum d'Ouro , que la va convertir en una de les artistes més conegudes. El 2020, Gloria Groove va llançar dos EP: Al·legoria, amb els èxits 'Mil Grau' i 'Sedanapo', i Affair, amb temes com 'A Tua Voz' o 'Radar'.

Al juny de 2021, Gloria Groove va presentar el disc Lady Leste amb el senzill 'Bonekinha'. Després, va explotar a tot el país amb 'A Queda', en què criticava la cultura de la cancel·lació a les xarxes socials, i 'Vermelho'. La cantant va rebre un triple disc de platí pels 500 milions de streams en plataformes digitals, convertint-se en la drag queen més escoltada del món! També va actuar a festivals com Lollapalooza i Rock in Rio i va esgotar totes les entrades de la seva gira per Europa.

Durant la premiere del seu espectacle 'Noites de Gloria', a São Paulo, va presentar el seu últim àlbum Futuro Fluxo, així com altres temes destacats de la seva trajectòria en la música, que van des del hip-hop i el R&B fins al pop i el reggaeton. No van faltar tampoc cançons incloses al disc, com 'Bruxaria 3000', 'Ao som do Tuim' o 'Da Braba'.

Actualment, Gloria Groove està treballant en un nou espectacle on l'artista portarà els seus fans a un viatge a través de la seva carrera, així com la seva història personal. Promet ser un xou divertit, ple de glamour, diversitat i la seva icònica "brasilera".

Sala Apolo

Address:
Carrer Nou de la Rambla, 111 - 115
:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Sala Apolo
When
11/07/2024

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year