Concert "Nick Carter"

Traductor de Google:

Schedule

Others

Occur on:
Sala Apolo.

Havent iniciat la seva carrera artística als 12 anys, Nick Carter es va convertir ràpidament en una superestrella internacional del pop com a membre de la icònica banda Backstreet Boys, la boyband amb més vendes de la història, que suma més de 130 milions de discos venuts a tot el món. Amb una trajectòria de 30 anys al món de l'entreteniment, la carrera de Nick Carter s'ha estès molt més enllà de la música i els concerts, abastant diferents projectes a la televisió, el cinema, la filantropia i el sector editorial.

El 2002, Carter es va aventurar amb una carrera en solitari amb el seu àlbum debut Now or Never, que el va portar al lloc 17 de la llista Billboard 200. A més, també va ser disc d'Or als Estats Units, Japó i Canadà. Des de llavors, ha publicat dos àlbums més en solitari, I'm Taking Off i All American. El seu senzill 'Hurts to Love You', del 2023, es va convertir en la seva cançó de més èxit, arribant a les llistes de set països diferents, encapçalant les dels Estats Units i sent número 1 al Canadà.

El 2023, Carter va acabar una altra descomunal gira amb els Backstreet Boys, abans d'embarcar-se a la seva primera gira en solitari en set anys, el tour 'Who I Am', que va començar als Estats Units a l'octubre i va seguir al llançament de tres nous singles, 'Superman', 'Made For Us' i 'Never Break My Heart (Not Again)'. La gira continua aquest 2024, arribant a Sud-amèrica, Àsia, Europa, Estats Units i Canadà.

Sala Apolo

Address:
Carrer Nou de la Rambla, 111 - 115
:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Sala Apolo
When
29/07/2024

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year