Concert OBC "Ono: 4a de Brahms i el clarinet d'Andreas Ottensamer"

Traductor de Google:

Schedule

Others

Se celebra a:
L'Auditori de Barcelona.


DIRECTOR I INTÈRPRETS CONVIDATS:
Kazushi Ono, director | Andreas Ottensamer, clarinet

REPERTORI:
Guinovart: obra encàrrec ET TOCA A TU | Weber: Concert per a clarinet i orquestra núm. 1 en Fa menor, op. 73 | Brahms: Simfonia núm. 4 en Mi menor, op. 98

Quan va ser nomenat titular de l'OBC, Ono ens va prometre la presentació integral de les quatre simfonies de Brahms: l'any passat va completar el cicle, però, seguidor de Brahms declarat, ens torna a oferir l'última de les simfonies de l'autor alemany. L'any 2016, Kazushi Ono va declarar: "La construcció tan intel·ligent que Brahms va fer de la música és una oportunitat perfecta per treballar la connexió amb l'orquestra i aconseguir un so vinculat a les emocions". Des d'aleshores, la música de Brahms no ha faltat mai als faristols de l'OBC i el públic li ho ha agraït.

Ens visita un dels músics joves més aclamats d'Europa, el solista de clarinet de la Filharmònica de Berlín (plaça que va ocupar als 22 anys), amb el brillant concert de Carl Maria von Weber. El programa es completa amb una estrena del compositor català més popular, Albert Guinovart, per al projecte participatiu ET TOCA A TU, que aquest any donarà l'oportunitat de compartir escenari amb l'OBC a persones que han viscut un ictus i també als seus familiars i altres persones del seu entorn. Un concert per activar la ment, el cos i l'ànima!

L'Auditori de Barcelona

Address:
C Lepant, 150
:
Eixample
Area:
El Fort Pienc
Post Code:
08013
City:
Barcelona
Where
L'Auditori de Barcelona
When
From 23/04/2020 to 25/04/2020.

Website

Web:
www.auditori.cat

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year