Concert "Staples Jr. Singers"

Traductor de Google:

Schedule

Others

Occur on:
Jamboree.
Tickets sold at:
Jamboree.

Annie Caldwell veu · Willie Caldwell guitarra · Willie Caldwell Jr. baix · Abel Caldwell bateria · Edward Brown veu · RC Brown veu, guitarra · Troy Brown veu.

El directe de The Staples Jr. Singers és una oportunitat de veure una mostra de la música espiritual i incantatòria: una autèntica reunió familiar de soul gospel “made in” Mississipi.

El 1975 van publicar el seu primer i únic àlbum, “When Do We Get Paid”. Res més proper a la realitat, ja que “quan ens paguen?” era l’única pregunta que tenien al cap als seus començaments, per la seva condició racial.

Ara, el segell novaiorquès Luaka Bop, que també ha treballat amb publicacions de William Onyeabor, Floating Points o Alice Coltrane, s’ha encarregat de reeditar aquest vell tresor, la còpia original del qual és més que cobejada pels col·leccionistes.

Més de quaranta anys i tres generacions després, els membres originals que encara segueixen al circuit de The Staples Jr. Singers s’uneixen per presentar en directe els temes d’aquest primer àlbum remasteritzat.

Jamboree

Address:
Plaça Reial, 17
:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Barri Gòtic
City:
Barcelona
Where
Jamboree
When
12/07/2024

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year