Concert "Steve Vai"

Traductor de Google:

Schedule

Others

Occur on:
Teatre Tívoli.

Steve Vai és un virtuós guitarrista, compositor i productor, considerat per molts com un dels millors guitarristes de tots els temps. En més de 40 anys en la indústria, Vai va vendre més de 15 milions de discos, va rebre tres premis Grammy i va gravar amb llegendes de la música com Frank Zappa, David Lee Roth, Whitesnake i molts més. 

Vai també va realitzar nombroses gires i va gravar projectes en viu amb G3 (col·laborant amb diferents alineacions de gira, incloses Joe Satriani, John Petrucci, Eric Johnson, Yngwie Malmsteen i Steve Lukather) i Generation Axe, un supergrup que Vai va formar amb Zakk Wylde, Yngwie Malmsteen, Nuno. Bettencourt i Tosin Abasi.

Vai és l'autor de Vaideology: Basic Music Theory for Guitar Players (Hal Leonard), el seu llibre inaugural de teoria musical dissenyat per a ajudar tant a guitarristes principiants com veterans.

El nou àlbum d'estudi innovador de Vai, Inviolate, va ser llançat per Favored Nations / Mascot Label Group el 28 de gener de 2022 (l'LP seguirà el 18 de març de 2022). Per a una discografia completa i més, visiti vai.com

Teatre Tívoli

Address:
Casp, 8*10
:
Eixample
Neighborhood:
la Dreta de l'Eixample
City:
Barcelona
Where
Teatre Tívoli
When
19/07/2022

Website

Web venda d'entrades:
https://www.grupbalana.com/

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year