‘Mediterranean and world music’

Traductor de Google:
Small-format. Six summer concerts in the Jardí de Can Verdaguer.

The gardens at the Can Verdaguer community centre are offering a cycle of six concerts featuring Mediterranean and world music, performed by small-format outfits in the afternoons in August.

Programme:

Tuesday, 2 August, at 6 pm: Davy Lyons, a singer-songwriter from Ireland, and Nacho López, a violinist from Leon, put poems to music and music to poetry.

Thursday, 4 August, at 6 pm: The duo Oller & Guerra perform jazz compositions influenced by folk, classical music and the singer-songwriter tradition. With Víctor Ollé, piano, and Jaume Guerra, double bass and vocals.

Saturday, 6 August, at 6 pm: Voleo Duo offer a journey around Latin America through tangos, boleros and rancheras, with touches of rock and reggae. With Neus Martinez, vocals, and José Miguel Galera, guitar.

Tuesday, 9 August, at 6 pm: The urban soprano Mònica Mun transforms the space in the gardens into a stage, performing some of the best-known arias in opera.

Friday, 19 August, at 6 pm: Saxophonist Xavi Plaza joins forces with one of the protagonists of the new jazz scene, Camil Arcarazo, to perform classic songs from the USA.

Friday, 26 August, at 6 pm: Carla Sunday, vocals, and Arnau Demons, piano, offer a song-list of blues and soul.

Admission is free but places need to be booked in advance.

More details on the programme can be found here.

Schedule

Others

Occur on:
Centre Cívic Can Verdaguer.

DIMARTS 2 D’AGOST A LES 18H

DAVY LYONS I NACHO LÓPEZ

Veu i violí

Davy Lyons, cantautor d'Irlanda, i Nacho López, violinista de Lleó. El duo ha estat tocant durant els últims sis anys. Sis anys improvisant, gaudint i aconseguint que els seus concerts siguin sempre diferents. Centrats en les lletres crues de Lyons, es deixen portar i toquen completament en el moment. Poemes posats en música i música posada en poemes. L'oïdor està convidat a escoltar, amb l'oïda i amb el cor, en una experiència compartida, en un viatge interior.

 

DIJOUS 4 D’AGOST A LES 18H

OLLER I GUERRA

Piano, veu i contrabaix

Música íntima, interestel·lar i imprevisible. Aquest duet format per Victor Oller al piano i Jaume Guerra al contrabaix i la veu, interpreta un repertori alegre, introspectiu i eclèctic. Amb el jazz com a punt de partida, aquest tàndem musical es deixa influir pel folk, la música clàssica i la cançó d’autor.

 

DISSABTE 6 D’AGOST

VOLEO DUO

Veu i guitarra

Amb la veu de Neus Martinez i la guitarra de José Miguel Galera, gaudirem d’un concert teatralitzat, un homenatge a la vida i a l'amor, un viatge per Llatinoamèrica. Sonaran cançons cubanes, argentines, mexicanes i xilenes, alternant els clàssics de tota la vida, amb el moviment de la nova cançó llatinoamericana. Bàsicament tangos, boleros, ranxeres i nova cançó, acompanyades per una guitarra i arranjades amb pinzellades tant de rock o reggae, com de rumba o música balcànica, una fusió de cultures.

 

DIMARTS 9 D’AGOST A LES 18H

LA SOPRANO URBANA, Mónica Mun

Òpera de petit format

La soprano urbana transforma qualsevol petit lloc en el major escenari del món. Un balcó, un racó...I des d'aquí la bellesa del quotidià i l'humà es fan ressò en la seva veu, en el seu cos, en la seva ànima. Cançons, textos, òpera, poemes, ens porten de viatge cap a l'amor, l'alegria, la bogeria, la por, la tristesa, la nostàlgia. Gaudirem d’una tarda d’òpera de petit format.

 

DIVENDRES 19 D’AGOST A LES 18H

XAVI PLACE I CAMIL ALCARAZO

Saxo i guitarra

El saxofonista Xavi Plaza uneix les seves forces amb un dels protagonistes de la nova escena del jazz, Camil Arcarazo. En aquesta ocasió tocaran a duet i interpretaran estàndards del cançoner nord-americà. Un concert ple de swing i molta interacció entre la guitarra i el saxo.

 

DIVENDRES 26 D’AGOST A LES 18H

CARLA SUNDAY ¬ ARNAU DEMONS

Blues i Soul

Carla Sunday és una jove cantant de Barcelona amb una veu potent plena de sentiment. Acompanyant al piano Arnau Demons, formen aquest duo amb un repertori elegant i variat entre el Blues i el Soul.

Centre Cívic Can Verdaguer

Address:
Carrer de Piferrer, 94*100
:
Nou Barris
Neighborhood:
Porta
City:
Barcelona
Where
Centre Cívic Can Verdaguer
When
From 02/08/2022 to 26/08/2022

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year