Conferència "Mentes expertas", a càrrec de Victor Küppers

Traductor de Google:

Schedule

Others

Occur on:
Teatre Coliseum.
Tickets sold at:
Teatre Coliseum.

"El més important a la vida, és que el més important, sigui el més important"

 Doctorat en Humanitats i Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, treballa com a consultor i formador a la Universitat Internacional de Catalunya i la Universitat de Barcelona, a més de col·laborar amb col·legis i centres educatius.

 Després del seu pas com a vicepresident de Barna Consulting Group i Assistant Professor de IESE, dedica el seu temps a investigar i desenvolupar nous mètodes per a transmetre la motivació de manera efectiva per a desenvolupar el potencial de cada persona.

 En les seves conferències, Victor Küppers exposa de manera divertida, pràctica i emotiva les claus fonamentals per a desenvolupar el potencial de cada persona, les seves sessions giren entorn de principis i valors humans, la importància de lluitar cada dia per a ser millor persona i la necessitat de viure amb alegria, il·lusió, entusiasme, generositat i grandesa la nostra vida personal i professional.

Conferències de Victor Küppers

Les conferències de Victor Küppers són una excel·lent font d'inspiració per a totes aquelles persones que busquen millorar la seva vida laboral, personal i emocional. L'orador i conferencista compta amb una àmplia experiència en el món de la motivació i l'ensenyament, la qual cosa li permet oferir una visió única i renovadora de la vida.

 Victor Küppers és un conferenciant internacional d'èxit, amb una llarga trajectòria en el món de la motivació i el desenvolupament personal. Les seves conferències estan carregades d'energia, optimisme i diversió, i t'ajudaran a aconseguir els teus objectius i a millorar la teva productivitat.

Teatre Coliseum

Address:
G.V. Corts Catalanes, 595
:
Eixample
Neighborhood:
la Dreta de l'Eixample
City:
Barcelona
Where
Teatre Coliseum
When
From 03/12/2024 to 04/12/2024

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year