Design Market by FAD

Traductor de Google:

The Design Market by FAD is back again this Christmas as the leading fair for those in the city who love good design. The fair offers a carefully picked selection of products in a privileged environment, in the Disseny Hub Barcelona.

This eighth edition of the fair brings together 102 exhibitors with products from the finest current creators, new talents and the most important brands at forefront of independent design.

You’ll find a broad selection of products from 13 to 15 December: household items, fashion and accessories, contemporary jewellery, craft items, publications, graphic elements, illustrations, furniture, lighting, limited-edition works of art and more.

Design Market Barcelona and Campari will be teaming up to award prizes to the best product on sale, in professional and student categories. Visitors will be able to take part in a draw for the winning items in the two categories of the Campari prize.

This year’s market includes an indoor and outdoor gastronomy section, as well as design workshops for people of all ages.

Schedule

Others

Organitzat per:
Foment de les Arts i del Disseny.
Se celebra a:
Disseny Hub Barcelona.


El Design Market Barcelona torna un Nadal més com la fira de referència per als amants del bon disseny de la ciutat, gràcies a l´acurada selecció dels seus productes i el seu entorn privilegiat, el Disseny Hub Barcelona.

Organitzat pel FAD, en la seva 8a edició reuneix un total de 102 expositors amb els millors creadors actuals, nous talents i les marques més rellevants de l´avantguarda del disseny independent a través d´una selecció duta a terme per un comitè d´experts i membres de les associacions de professionals del disseny, l´arquitectura i l´art que integra el FAD.

Precisament aquesta selecció, que sempre es realitza sota uns paràmetres de rigor en el disseny i qualitat de les peces, és el que el converteix en un mercat imprescindible per a tots aquells que busquen una proposta que s´allunyi del tradicional mercat de Nadal, reflectint, així, l´aposta de l´entitat per estimular l´excel·lència creativa, promocionar a les noves generacions de talents i apropar el disseny a la societat.

Així, aquells que s´hi acostin els dies 13, 14 i 15 de desembre podran trobar una àmplia selecció de productes: objectes per a la llar i la persona, moda i complements, joieria contemporània, artesania, publicacions, elements gràfics, il·lustració, mobiliari, il·luminació i obres d´art de sèrie limitada, entre d´altres.

D´entre tots els productes seleccionats, el Design Market Barcelona juntament amb Campari lliuraran un premi al millor producte a la venda, tant en la categoria professional com en la d´estudiant. Tots els assistents podran participar en el sorteig dels productes guanyadors del Premi Campari en les dues categories.

Aquest any el mercat comptarà amb un espai gastronòmic interior i exterior. A més, es duran a terme tallers al voltant del disseny per a totes les edats, cosa que el fa molt atractiu per a les famílies.

Disseny Hub Barcelona

Address:
Pl Glòries Catalanes, 37*38
:
Sant Martí
Area:
El Parc i la Llacuna del Poblenou
Post Code:
08038
City:
Barcelona
Where
Disseny Hub Barcelona
When
From 13/12/2019 to 15/12/2019.

You may also be interested in...

If you get bored in Barcelona...it's because you want to be!

Find out all the activities the city has in store for you

Barcelona offers plenty for discovery over the entire year